انواع موتور کرکره برقی + مزایا و معایب

پیدا کردن بهترین انواع موتور کرکره برقی آنقدرها هم که به نظر می رسد، ساده نیست. به لطف این موتورهای الکتریکی می توانید کرکره های سنتی خود را به کرکره برقی تبدیل کنید. کرکره های برقی برخلاف کرکره های سنتی برای باز و بسته شدن یا همان بالا و پایین رفتن از برق و نیروی محرکه موتور الکتریکی استفاده می کنند. استفاده از درب کرکره ای برقی علاوه بر اینکه امنیت محیط مورد نظر را افزایش می دهد، باعث زیبایی آن نیز می شود. اما چیزی که در این بین بسیار حائز اهمیت است، انتخاب بهترین موتور الکتریکی برای کرکره برقی است. به نظر شما کدام موتور کرکره برقی بهترین است؟ در ادامه مطلب با کافه آموزشگاه همراه باشید تا با انواع موتورهای کرکره برقی بیشتر آشنا شوید و به گنجینه اطلاعاتی خودتان بیفزایید.

چگونه موتور کرکره برقی را انتخاب کنیم؟
کدام موتور کرکره برقی بهترین است؟ ما می گوییم که بستگی دارد! در واقع چندین موتور برای کرکره برقی در بازار وجود دارد. صحیح ترین راه برای درک اینکه کدام موتور کرکره برقی را بخرید، این است که با پرسیدن سوالات درست از خود شروع کنید.
اپراتور کرکره چند کیلوگرم می تواند بلند کند؟ مشاهده می کنید که موتورهای دری کرکره ای که به شما پیشنهاد می شود، عددی مانند 30 یا 50 را مشخص کرده اند و در کنار آن نوشته شده “nm”. “nm” به معنای نیروی موتور است که بر حسب نیوتن بر متر بیان می شود: هر چه این رقم بیشتر باشد، موتور قدرت بیشتری خواهد داشت. بنابراین نکته مهم در انتخاب بهترین انواع موتور کرکره برقی این است که بدانید کرکره چقدر سنگین است.
در چه نوع غلتکی می توان موتور کرکره ای نصب کرد؟ همه پرده های غلتکی یکسان نیستند. در واقع، هر کرکره می تواند قطر متفاوتی داشته باشد. برای این کار باید به نوع غلتک توجه کنید.
سازندگان موتور کرکره ای: ما به ویژه موتورهای کرکره ای با نام تجاری Somfy را توصیه می کنیم، شرکت معروفی که ده ها سال است که در ایتالیا حضور داشته و راه حل هایی با کیفیت برای اتوماسیون و خانه هوشمند ارائه می دهد. مشخصات فنی شرح داده شده در برگه های دقیق محصول را مشاهده کنید و مدل موتور کرکره ای را انتخاب نمایید که به بهترین وجه با نیازهای خاص شما مطابقت دارد.

انواع موتور کرکره برقی – موتور تیوبلار کرکره برقی
انواع موتور کرکره برقی ابزاری اساسی برای خودکار کردن باز و بسته شدن کرکره هستند. داشتن موتورهای کرکره برقی خوب زندگی روزمره را در خانه آسان تر می کند. در این قسمت از مطلب به بررسی مختصر انواع موتورهایی می پردازیم که برای نصب و عملکرد صحیح و درست انواع کرکره برقی لازم است.
موتور تیوبلار کرکره برقی: شکل مدل موتور تیوبلار کرکره برقی استوانهای است. از آنجایی که کرکره های برقی در محیط هایی با ابعاد مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، پس موتورهای آنها هم باید ابعاد و قدرت های مختلفی داشته باشند. از آنجایی که قدرت و کارکرد موتور تیوبلار کرکره برقی محدود است، بهتر است از آنها در مکان هایی استفاده کنیم که تردد کمی دارند. از جمله این اماکن می توان به پارکینگ های خانه، درب مغازه های شخص و… اشاره کرد. برندهای اسمارت، آی س ام، هافمن جزو بهترین برندهای تولید کننده این موتورها محسوب می شوند.
مزایا
- اشغال فضای کمتر
- دارای اندازه ها و ابعاد مختلف
- قیمت مقرون به صرفه تر
- امکان باز و بسته کردن آنها با دست (در صورتی که جریان برق قطع شود)
معایب
- از نظر وزنی دارای محدودیت هستند و نمی تواند درب های سنگین را باز و بسته کنند.
- به دلیل نصب شان در زیر کرکره برقی، در هنگامی که نیاز به تعمیر دارند باید درب را به صورت کامل باز کرد.
- مجهز به سیستم UPS یا همان برق اضطراری نیستند.
- به علت نداشتن سیستم پاراشوت، امکان خرابی و گیر کردن و به تبع آن سقوط آنها وجود دارد.

انواع موتور کرکره برقی – موتور ساید کرکره برقی
این نوع موتور از انواع موتور کرکره برقی بسیار قدرتمند بوده و در طرفین و بالای درب های کرکره ای برقی نصب می شوند. موتورهای ساید برای باز و بسته کردن درب های کرکره ای سنگین که در اندازه های مختلفی ساخته می شوند، بسیار مناسب هستند. اگر محلی که می خواهید برای آن از کرکره برقی استفاده کنید در یک جای شلوغ و پرتردد قرار دارد، استفاده از این انواع موتور کرکره برقی را به شما پیشنهاد می دهیم. این موتورها به علت اینکه مجهز به سیستم UPS یا همان برق اضطراری هستند، در صورت قطع شدن برق مشکلی در باز و بسته کردن آنها پیش نمی آید. تعجب نکنید! در صورتی که برق قطع شود، این موتورها با استفاده از باتری شان می توانند انرژی مورد نیازشان را تأمین کرده و درب کرکره ای شما را به دفعات باز وبسته نمایند. برندهای اسمارت، سیگما و آلرو آلمان جزو بهترین برندهای تولید کننده موتورهای ساید محسوب می شوند.
مزایا
- از آنجایی که مجهز به آنبالانس هستند، در ساخت شان از فنر و کاسه فنر استفاده نمی شود.
- مجهز به سیستم خلاص کن زنجیری می باشند. با استفاده از این سیستم می توان هنگام قطع جریان برق با چرخاندن زنجیر، درب های کرکره ای را باز و بسته کرد.
- به علت مجهز بودن به سیستم ایمنی قفل کن اتوماتیک امکان اینکه سقوط کنند، وجود ندارد.
- صدای زیادی ندارند و در نتیجه آلودگی صوتی ایجاد نمی کنند.
معایب
- فضای زیادی اشغال می کنند.
- قیمت شان گران است.
- زمان زیادی می برد تا درب های کرکره ای را باز و بسته کنند.
پیشنهادی: مقایسه موتور ساید و توبلار در کافه آموزشگاه!
چگونه موتور درب کرکره ای را نصب کنیم؟
در این قسمت از مطلب، نحوه نصب موتور درب کرکره ای را در 3 مرحله ساده توضیح می دهیم.

1 – غلتک قدیمی را بردارید: ابتدا جعبه را بردارید و ببینید داخل آن چیست. شما باید شفت را ببینید که لوله بالایی است که معمولاً از آهن ساخته شده است و دو یاتاقان در دو طرف آن قرار دارند. برای جدا کردن شفت باید یک یاتاقان را جدا کنید. حالا موتور جدید خود را بردارید و کاپوت و دوشاخه را وصل کنید.
2 – رول جدید را اندازه و برش دهید: اندازه رول را بگیرید. فقط از براکت (همراه با کوپلینگ آن) استفاده کنید و آن را در گیره ای که از دیوار بیرون می آید، قرار دهید. سپس از نوار اندازه گیری استفاده کنید، آن را روی بلبرینگ در سمت چپ قرار دهید و آن را به سمت گیره (نقطه ای که موتور در آن قرار می گیرد) بلغزانید. به عنوان مثال، اگر اندازه نهایی 89 سانتی متر باشد، باید غلتک را 88 سانتی متر برش دهید (این به این دلیل است که یک سانتی متر مطابق با کلاهک است).
3 – موتور را سوار کنید: درپوش را در قسمتی که غلتک برش داده شده، وارد کنید و موتور کرکره را در قسمت دیگر قرار دهید. حالا غلتک را در دو تکیه گاه روی دیوار قرار دهید. در این مرحله موتور آماده اتصال است.
در دوره آموزش نصب درب اتوماتیک کافه آموزشگاه شرکت کنید
شرکت در دوره های آموزشی کافه آموزشگاه راهی برای کسب مهارت
کافه آموزشگاه (cafeamoozeshgah.com) امیدوار است در این مقاله شما را با کلیاتی در ارتباط با رایج ترین مشکلات کرکره برقی آشنا کرده باشد. به شما این نوید را می دهیم که شما با شرکت در دوره های آموزشی این آموزشگاه در طی یک ماه می توانید راحت تر وارد بازار کار شده و بدون نیاز به سرمایه، درآمد ماهیانه و میلیونی داشته باشید. به طور مثال دوره آموزش نصب درب اتوماتیک یکی از تخصصی ترین دوره های کاربردی کافه آموزشگاه می باشد که در کارگاه هایی مجهز و به صورت کاملا تخصصی با تجهیزات پیشرفته و به روز با ارائه مدرک معتبر زیر نظر متخصصین تحصیل کرده و مشغول در بازار کار برگزار می گردد. جهت مشاوره و آموزش نصب انواع درب های اتوماتیک با پشتیبانی این سایت تماس بگیرید و از مشاوره رایگان کارشناسان آن بهره مند شوید. کارکنان متخصص این سایت در اختیار شما هستند تا در انتخاب موتور جدید خود برای کرکره برقی به شما کمک کنند. در صورت تمایل با ما 02188949711 تماس بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید