7 تا از انواع درب شیشه ای + مزایا و معایب

آیا دوست دارید برای خانه یا محل کار خودتان از انواع درب شیشه ای استفاده کنید؟ حتماً می دانید که در حال حاضر با وجود طیف گسترده ای از درب های شیشه ای که هر کدام مزایا و معایب خاص خودشان را دارند، انتخاب مناسب ترین نوع درب های شیشه ای می تواند کار مشکلی باشد. در ادامه مطلب با کافه آموزشگاه همراه باشید تا با انواع درب شیشه ای و مزایا و معایب هر کدام از آنها بیشتر آشنا شوید و گزینه های انتخابی خودتان را محدودتر نمایید.
درب های شیشه ای چیست؟
همانطور که می توان از نام این شیشه ها حدس زد آنها درهایی از جنس شیشه هستند که قاب و چارچوب شان معمولاً از جنس چوب یا فلز یا از مواد خاصی مانند وینیل ساخته شده است. با استفاده از انواع درهای شیشه ای علاوه بر اینکه می توان فضای بصری بیشتری را ایجاد کرد و باعث شد که فضای خانه یا محل کار از روشنایی طبیعی بهره مند شود، بلکه تا حد زیادی هم می توان در مصرف برق صرفه جویی کرد. اگر بچه های کوچک دارید که دوست دارند به بیرون نگاه کنند. درب های شیشهای بسیار مناسب است.
مزایای نصب درب های شیشه ای
- بسیار زیبا و مدرن هستند.
- اجازه ورود مستقیم نور را به محیط داخلی می دهند.
- به دلیل بهره مندی فضای داخلی از نور طبیعی، در مصرف برق صرفه جویی زیادی می کنند.
- تمیز کردنشان سخت نیست و به راحتی تمیز می شوند.
- بسیار بادوام بوده، زنگ نمی زنند و خورده هم نمی شوند.
- با پارتیشن بندی محیط کار با جدا کننده های شیشه ای می توان یک محیط کاری روشن تر و لذت بخش تر برای کارکنان فراهم نمود.
انواع درب شیشه ای: درب کشویی و درب کشویی بالابر
کاربران برحسب ترجیحات شخصی یا عملکرد انواع درب شیشه ای و بررسی مزایا و معایب هر کدام از آنها امکان انتخاب از بین طیف گسترده ای از درب های شیشه ای را دارند. 7 نوع درب شیشه ای موجود برای چیدمان شیک و مناسب محیط خانه و کارتان عبارتند از:

1- در کشویی (Sliding Door): درهایی مناسب برای بالکن، حیاط خلوت، و باغ هستند. کشوی این درها به صورت افقی باز می شود. درب های شیشه ای کشویی گزینه ای عالی برای آوردن زیبایی به خانه یا اماکن تجاری شما در قالب نور طبیعی و بهره مندی از چشم انداز زیبای محیط اطراف شما هستند. آنها همچنین می توانند دسترسی آسان به فضای بیرونی یا بالکن شما را فراهم کنند و اغلب در طول ماه های گرم تابستان می توان از نسیم هوا نهایت استفاده را کرد.
مزایا
- در فضا صرفه جویی می کنند.
- جابجایی شان آسان است.
- تنظیم عرض دهانه شان آسان است.
معایب
- به علت باز شدن لمسی شیشه، اثر انگشت ها روی آن باقی می مانند.
- احتمال کثیفی و زنگ زدگی قاب این شیشه ها و گیر کردن آنها زیاد است.

2- درب کشویی بالابر (Lift Sliding Door): این نوع از انواع درب شیشه ای در ابتدا شبیه درب های کشویی معمولی به نظر می رسند. این درب ها از سخت افزار خاصی استفاده می کنند که به پنل ها اجازه می دهد از مسیر خود بلند شده و باز یا بسته شوند.
مزایا
- باز کردن شان آسان است.
- به علت ایجاد کردن عایق بندی عالی هوا اجازه نمی دهند گرما از بین برود.
معایب
- ممکن است مکانیزم گیر کند و درب را نتوان به درستی بسته یا قفل کرد
انواع درب شیشه ای: درب تاشو، درب فرانسوی و درهای تک لولایی

3- درب تاشو (Folding Door): این درب های شیشه ای پنل های متعددی دارند که این پنل ها با باز و بسته شدن درب ها، تا شده و باز می شوند. درب های تاشو را می توان برای جدا کردن فضای داخلی اتاق های یک خانه و همچنین برای کمدهای لباس استفاده کرد.
مزایا
- طراحی تاشوی این درها باعث شده این درب ها جمع و جور باشند.
- با ادغام یکپارچه فضای داخلی و خارجی، زیبایی خاصی به فضاهای داخلی می دهند.
معایب
- روند ساخت تاشو بودن درب ها کمی پیچیده است، به همین دلیل قیمت آنها کمی گران تر است.
- تمیز کردن آنها دشوارتر است.

4- درب فرانسوی (French Door): درهای فرانسوی که به پنجره های فرانسوی هم معروف هستند، پن های شیشه ای زیادی دارند. این درب ها معمولا برای پاسیو استفاده می شوند زیرا جلوه زیبایی به فضای بیرونی خانه می دهند.
مزایا
- بسیار سبک بوده و ظاهر زیبایی دارند.
- به راحتی باز و بسته می شود.
معایب
- به فضای کافی برای باز و بسته شدن نیاز دارند.
- بهره وری انرژی ضعیف است زیرا عایق بندی بین هر دو درب محکم نیست.

5- درب تک لولایی (Hinged Single Door): درهای تک لولایی یکی دیگر از انواع درب شیشه ای به شمار می روند که یک درب تکی چرخان دارند. چنین درهایی ممکن است دارای صفحات شیشه ای تک یا چندگانه باشند. درب های تک لولایی معمولا برای کابین دوش و در ساختمان های تجاری استفاده می شود.
مزایا
- باز و بسته کردن آنها بی صدا انجام می شود.
- عایق صوتی نسبتاً خوبی ارائه می دهند.
- می توان قفل را به راحتی روی آنها نصب کرد.
معایب
- برای باز و بسته شدن به فضا نیاز دارند.
- در صورت استفاده به عنوان درب پارتیشن، پانل های مجاور می توانند باعث ایجاد ارتعاش ایجاد شوند.
انواع درب شیشه ای: درب محوری و درب پشته ای
درب محوری
6- درب محوری (Pivot Door): درهای محوری دارای یک محور در بالای مرکز در هستند که به آنها اجازه می دهد روی محور بچرخند. برخلاف درهای لولایی، این نوع درب شیشه ای نیازی به لولا در کناره های در ندارد. آنها معمولا از دو محور استفاده می کنند که یکی در بالا و دیگری در پایین درب قرار دارد. آنها اغلب به عنوان درهای پاسیو و ورودی جلویی استفاده می شوند.
مزایا
- در اندازه های بزرگتر نسبت به سایر طرح ها و انواع درب شیشه ای موجود است
- ظاهری مدرن به فضاهای داخلی اضافه می کنند.
معایب
- مثل درهای لولایی سنتی، عایق بندی فوق العاده ای ارائه نمی دهند.
- هنگام بسته شدن، خطر نیشگون گرفتن انگشت وجود دارد.
7- درب پشته ای (Stacking doors): درهای پشته ای یکی دیگر از انواع درب شیشه ای هستند که در نگاه اول شبیه درهای کشویی معمولی به نظر می رسند. درب های پشته ای شبیه درهای کشویی هستند به نحوی که هم نور اضافی را به خانه شما وارد می کند و هم دسترسی آسان به فضای بیرونی شما را فراهم می کند. با این حال، آنها دارای چندین درب کشویی در مقابل یکدیگر هستند. این پنل ها ممکن است نازک تر از پنل های مورد استفاده در درب های کشویی تک پنله باشند. آنها معمولاً به عنوان درهای دید ویستا استفاده می شوند.
مزایا
- به لطف طراحی پشته ای شان، پنل آنها فضای کمتری را اشغال می کنند.
- کنترل جریان هوا به خانه یا ساختمان آسان است.
معایب
- تمیز کردن چند پنل به زمان زیادی نیاز دارد.
- مکانیزم لغزش ممکن است پس از تجمع کثیفی و یا زنگ زدگی مسدود شود.
سخن پایانی
کافه آموزشگاه امیدوار است در این مقاله شما را با کلیاتی در ارتباط با انواع درب شیشه ای آشنا کرده باشد. به شما این نوید را می دهیم که شما با شرکت در دوره های آموزشی این آموزشگاه در طی یک ماه می توانید راحت تر وارد بازار کار شده و بدون نیاز به سرمایه، درآمد ماهیانه و میلیونی داشته باشید. به طور مثال دوره آموزش نصب درب اتوماتیک یکی از تخصصی ترین دوره های کاربردی کافه آموزشگاه می باشد که در کارگاه هایی مجهز و به صورت کاملا تخصصی با تجهیزات پیشرفته و به روز با ارایه مدرک معتبر زیر نظر متخصصین تحصیل کرده و مشغول در بازار کار برگزار می گردد. جهت مشاوره و آموزش نصب انواع درب شیشه ای با پشتیبانی ما 02188949711 تماس بگیرید و از مشاوره رایگان کارشناسان آن بهره مند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید