بررسی موارد مربوط به بازار کار هوشمند سازی ساختمان

قبل از بررسی موارد مربوط به بازار کار هوشمند سازی ساختمان، باید اطلاعات مختصری را در اختیارتان قرار دهیم. هوشمند سازی ساختمان به طور کلی شامل سیستمی است که جهت کاهش مصرف انرژی و افزایش توانایی های ساختمان، مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع این فناوری، سایر سیستم های موجود در ساختمان را کنترل می کند. در ادامه با کافه آموزشگاه به بررسی بازار کار هوشمند سازی ساختمان خواهیم پرداخت:
برای مثال میتوان به کنترل درب، کرکره، سایبان، سیستم های گرمایشی و سرمایشی، سیستم های صوتی و سیستم حریق اشاره نمود. قابلیت ویژه این سیستم، مربوط به زمانی است که کاربر در ساختمان حضور ندارد. زمانی که کاربر در ساختمان حضور ندارد، با استفاده از سیستم هوشمند ساختمانش میتواند سایر اجزای آن را کنترل و مدیریت نماید. مثلا میتواند درب های ساختمان را قفل کند یا اینکه سیستم اطفای حریق را فعال نماید. به کمک این سیستم، تمام اعضای خانواده میتوانند به صورت اتوماتیک، قسمت های مختلف خانه خود را کنترل نمایند. چک کردن دوربین های مداربسته را نیز میتوان با این سیستم انجام داد.
برسی آینده هوشمند سازی ساختمان
به خاطر دلایل مذکور، بازار کار هوشمند سازی ساختمان در ایران و جهان، پیشرفت قابل توجهی داشته است. سیستم هوشمند ساختمان، میتواند آبیاری گیاهان موجود در ساختمان را نیز انجام دهد. با قرار دادن این سیستم بر روی حالت اتوماتیک، میتوانید به هوش مصنوعی سیستم اجازه دهید که بر اساس دستورات وارد شده، سایر سیستم های ساختمان را نیز کنترل نماید.
برای مثال دیگر نیاز نیست هر روز مراحل آبیاری گیاهان را به صورت دستی پیگیری نمایید. سیستم مذکور، به صورت اتوماتیک در زمان تعیین شده، فرایند آبیاری گیاهان ساختمان را آغاز می کند. با توجه به موارد عنوان شده میتوان پیش بینی کرد که سیستم هوشمند سازی ساختمان ها میتواند جای ساختمان های معمولی را بگیرد. امروزه دیگر از این سیستم به عنوان یک فناوری تسخیر شده توسط طبقه ثروتمند یاد نمی شود. بلکه از آن در ساخت منازل اشخاص معمولی نیز استفاده می شود. در ادامه مطلب به بررسی بازار کار هوشمند سازی ساختمان می پردازیم.
بررسی بازار کار هوشمند سازی ساختمان در ایران
امروزه بازار کار هوشمند سازی ساختمان ها در ایران به دلیل علاقه مردم به تکنولوژی، گسترش پیدا کرده است. با توجه به افزایش مشغله های کاری، بسیاری از افراد نمیتوانند به کارهای ساختمان خود برسند. بنابراین چنین سیستمی میتواند موجب آسایش و راحتی این افراد گردد. به طور کلی در شهر های پرجمعیت ایران مانند تهران، اصفهان، شیراز و مشهد، ساختمان های هوشمند توانسته اند مقام ویژه ای را میان مردم پیدا کنند. این سیستم در چنین شهرهای بسیار پرکاربرد می باشد.
آموزش مناسب جهت ورود به بازار کار هوشمند سازی ساختمان
برای ورود به بازار کار هوشمند سازی ساختمان نیازمند آموزش های حرفه ای می باشید. همانطور که میدانید، لازمه هر شغلی، آموزش می باشد. پروژه های مربوط به هوشمند سازی ساختمان، همواره کاری تخصصی است که نیازمند داشتن مهارت بالایی می باشد. این مهارت ها به ترتیب عبارت اند از دانش الکترونیک، مکانیک، معماری و عمران، مهندس نرم افزار و سخت افزار. متعاقبا با افزایش تقاضا از جانب مردم، نیاز به افراد ماهر در این رشته نیز افزایش پیدا می کند. با توجه به جدید بودن این سیستم، میتوان اذعان داشت که افراد حرفه ای کمی، در آن مشغول به فعالیت هستند. به همین دلیل است که می گوییم اگر بتوانید این رشته را به طور صفر تا صد بیاموزید، با بازار کار خوبی مواجه خواهید شد. برای رسیدن به درآمد بالا در این رشته، نیازمند تسلط کافی روی تکنولوژی هوشمند سازی ساختمان دارید.
در واقع افرادی که وارد بازار کار هوشمند سازی ساختمان می شوند برای برنامه نویسی و راه اندازی وسایل برقی، نیازمند علوم کامپیوتر و برق می باشند. همچنین این افراد برای آشنایی با نوع تاسیسات مصرفی در ساختمان، به دانش مکانیک نیز نیازمند خواهند شد. پس اگر قصد ورود به این حرفه را دارید، در ابتدا موارد بالا را به طور کامل بیاموزید سپس وارد این حرفه شوید.
نحوه ورود به بازار کار
برای ورود به این حرفه کافی است که بعد از کسب تجربه، رزومه خود را در زمینه هوشمند سازی ساختمان به شرکت های فعال در این حوزه ارسال نمایید. همچنین میتوانید در وب سایت های مختلفی برای انجام این کار به صورت دائم و پاره وقت ثبت نام نمایید. در صورت در اختیار داشتن سرمایه اولیه، میتوانید پس از کسب گواهینامه های معتبر در این حوزه، اقدام به تاسیس دفتر هوشمند سازی ساختمان کنید. همچنین اگر در این حرفه اطلاعات زیادی داشته باشید، در حوزه تدریس علم هوشمند سازی ساختمان نیز میتوانید فعالیت هایی را انجام دهید.

بررسی پیشرفت در بازار کار هوشمند سازی ساختمان
یکی از عوامل موثری که موجب پیشرفت در بازار کار هوشمند سازی ساختمان می شود، ارتباطات نام دارد. بهره گیری از علم ارتباط رابطه مستقیمی با درآمد زایی شما از این رشته دارد. اگر به علم ارتباطات مسلط هستید کافی است به فروشگاه ها و مدیران شاغل در این حوزه بسپارید که هر کسی به چنین نیروی نیاز داشت، شما را معرفی نمایند. هوشمند سازی ساختمان نیز مانند سایر مشاغل برای پیشرفت نیازمند تبلیغات موثر می باشد. برای کسب مشتری میتوانید تبلیغات مختلفی را انجام دهید. این تبلیغات را به دو صورت میتوان انجام داد. تبلیغات مذکور به صورت مجازی در اپلیکیشن های اینترنتی و یا به صورت پخش بنر و تراکت در سطح شهر صورت می پذیرد. همچنین میتوانید برای افزایش بازار کار خود، به صورت حضوری به شرکت ها و ادارات مختلف مراجعه کرده و از مزیت های هوشمند سازی ساختمان، با آن ها سخن بگویید.
مراحل ورود به بازار کاری هوشمند سازی ساختمان ها

خب همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم، جهت ورود به این حرفه نیازمند یادگیری برخی از رشته ها می باشید. برای مثال باید با چگونگی سیم کشی منازل، نحوه نصب و راه اندازی دزدگیر و دوربین مداربسته، فعالیت سیستم حریق و برنامه نویسی آشنا باشید. با تکیه بر این علوم، میتوانید در بازار کار هوشمند سازی ساختمان ها فعالیت نمایید.
برای یادگیری این حرفه، روش های بسیار زیادی وجود دارد. برای مثال میتوانید پیش یک استاد مربوط به این حوزه، شاگردی نمایید. به این صورت تمام موارد مورد نیاز جهت تبدیل شدن به یک تکنسین حرفه ای را می آموزید. ناگفته نماند که روش مذکور، نیازمند زمان بسیار زیادی می باشد. با توجه به طولانی بودن پروسه این سیستم، ممکن است در میانه راه، از یادگیری این رشته ناامید شوید. شرکت در دوره های آموزشی روش دیگری است که سرعت ورود شما را به بازار کار هوشمند سازی افزایش می دهد. این دوره ها معمولا متشکل از دروس تئوری و عملی است.

درآمد هوشمند سازی ساختمان
بدون شک میتوان اذعان داشت که بازار کار هوشمند سازی ساختمان بسیار پر رونق می باشد. زیرا این حرفه هنوز به طور کامل اشباع نشده است. افراد متخصص میتوانند بلافاصله پس از ورود به این حوزه، درآمد های چندین میلیونی کسب کنند. البته باید گفت که درآمد شما در هوشمند سازی، رابطه مستقیمی با مهارت شما دارد. یعنی هر چقدر شما مهارت بیشتری داشته باشید، درآمد بیشتری را میتوانید کسب نمایید و بالعکس. عوامل زیادی در هوشمند سازی ساختمان ها تاثیر گذار هستند. برای مثال میتوان به متراژ یک ساختمان اشاره کرد. مسلما درآمد حاصل از هوشمند سازی یک خانه با متراژ بالا، بیشتر از یک خانه با متراژ پایین می باشد. در نهایت باید گفت که با آموزش مناسب و کسب آگاهی میتوانید وارد بازار کار هوشمند سازی شده و به درآمد بسیار بالایی دست پیدا کنید
دیدگاهتان را بنویسید