روش های عیب یابی گوشی های اندروید

اگر شما هم به دنبال یافتن روش های عیب یابی گوشی های اندروید هستید، ادامه این مطلب را از دست ندهید و همراه کافه آموزشگاه باشید. در این مقاله، به روشهای متنوعی برای عیبیابی در گوشیهایی که با سیستم عامل اندروید کار میکنند اشاره شده است.
کاربرد روش های عیب یابی گوشی های اندروید
روش های عیب یابی گوشی های اندروید، روشهایی برای تست و عیبیابی در گوشیهای معیوب است. زمانی که گوشی اندرویدی شما دچار مشکل میشود، آن را به دست تعمیرکار میسپارید. تعمیرکار موبایل نیز برای این که بفهمد چه مشکل نرمافزاری یا سختافزاری بر سر گوشی شما آمده است، با استفاده از روشهایی که روشهای عیبیابی موبایل نامیده میشوند، به آنالیز اولیه تلفن همراه شما میپردازد. به این ترتیب پس از تشخیص ایرادات موجود میتواند اقدامات لازم را برای رفع مشکل به کار گیرد. با این کار، سرعت تعمیر موبایل نیز سریعتر خواهد شد.
عیب یابی گوشی اندروید به هر نوع روشی که بتواند به شناسایی ایرادات نرمافزاری و یا سختافزاری تلفن همراهتان کمک کند، اطلاق میشود. به عنوان مثال، ممکن است گوشی شما برای ساعتها هنگ کند، دیر شارژ شود، به سرعت شارژ خالی کند و یا دائما خاموش و روشن شود. هر یک از این مشکلات، دلایل خاص خودشان را دارند. خبر خوشحالکننده این است که با استفاده از روشهای عیبیابی موبایل، میتوان منشا این اتفاقات را پیدا کرده و برطرف کرد.
روش های عیب یابی گوشی های اندروید
به طور کلی، روش های عیب یابی گوشی های اندروید بسیار متنوع هستند که ما به مهمترین روشها اشاره خواهیم کرد.
کد های عیب یابی گوشی های اندروید
اولین روش برای عیب یابی گوشی های اندروید، بررسی مشکلات گوشی با کدهای دستوری است. برای این منظور، کدهای دستوری مختلفی برای تست ایرادات مختلف گوشیهای اندروید وجود دارد.
کد دستوری #0*#*
از روش های عیب یابی گوشی های اندروید میتوان به استفاده از کد دستوری *#0*# اشاره کرد. با استفاده از این کد میتوانید حتی زمانی که گوشی شما مشکل خاصی ندارد، از سلامت موبایل خود مطمئن شوید. با استفاده از این کد دستوری میتوانید از صحت عملکرد دوربین گوشی، صفحه نمایش موبایل، سیستم صوتی گوشی از جمله صدای بلندگو، صدای تماس، صدای صفحه کلید و … مطلع شوید. برای این منظور، به صفحه تماس گوشی خود رفته و کد دستوری فوق را مطابق شکل زیر شمارهگیری نمایید.
پس از شمارهگیری کد *#0*#، اطلاعات شکل زیر به صورت خودکار نمایش داده میشوند. به عبارتی، نیازی به فشردن آیکون تماس نیست.
مطابق شکل فوق، میتوانید به انواع مختلفی از تنظیمات گوشی دسترسی داشته باشید. به عنوان مثال، با استفاده از گزینههای مربوط به رنگها که شامل رنگهای قرمز (Red)، سبز (Green) و آبی (Blue) میباشد میتوانید پیکسلهای سوخته صفحه موبایلتان را بررسی کنید. به عبارتی دیگر، از سالم بودن صفحه نمایشگر موبایل خود اطمینان حاصل نمایید. با استفاده از گزینهی لمسی یا Touch میتوانید سالم بودن لمسی صفحه نمایش گوشی را بررسی کنید. این مورد برای زمانی که برخی از نقاط لمسی گوشی کار نمیکند میتواند موثر باشد. با استفاده از گزینهی دیگری چون بلندگو (Speaker)، میتوانید از سالم بودن بلندگوی گوشی مطمئن شوید. به همین ترتیب، سایر گزینهها برای بررسیهای بیشتر گوشی از جمله بررسی سنسورها و حسگرهای موبایل، دوربین و … میتوانند مورد استفاده قرار گیرند.
کد دستوری *#*#4636#*#*
یکی دیگر از روش های عیب یابی گوشی های اندروید، استفاده از کد دستوری *#*#4636#*#* است. از این کد برای تست سختافزاری اجزای گوشی هوشمند خود میتوانید استفاده کنید. معمولاً از کد *#*#4636#*#* برای مشاهده اطلاعات موبایل، بررسی سلامت باتری، میزان استفاده از بخشهای مختلف گوشی و نیز تست اینترنت موبایل استفاده میشود. برای کار کردن با این کد دستوری کافی است به صفحه تماس گوشی خود مراجعه نموده و کد دستوری را مطابق شکل زیر وارد نمایید.
پس از آن میتوانید مطابق شکل زیر به بخش Testing دسترسی داشته باشید. همان طور که در شکل زیر مشاهده میکنید، بخشهای Phone information، Battery info، Usage Statistics و Wi-Fi information به شما نمایش داده میشود.
با استفاده از بخش Phone information میتوانید اطلاعات مربوط به گوشی را مشاهده نمایید. بخش Battery information، اطلاعات باتری را نشان میدهد. به همین ترتیب، بخش Usage Statistics میزان مصرف بخشهای مختلف گوشی را نمایش میدهد. در نهایت، گزینهی Wi-Fi information نیز اطلاعات مربوط به اینترنت و اتصالات آن را در اختیار شما قرار میدهد. به عنوان مثال، اگر بر روی گزینهی Battery information کلیک نمایید، اطلاعاتی همچون شکل زیر را برای باتری موبایلتان مشاهده خواهید کرد که با بررسی آنها میتوانید به میزان سلامت باتری گوشی اندروید خود پی ببرید.

اطلاعات باتری گوشی اندروید و تست سلامت باتری
مطابق شکل فوق، در بخش Battery health مشاهده میکنید که وضعیت سلامت باتری در وضعیت Good یا خوب است. به همین ترتیب، سایر اطلاعات مربوط به باتری همچون میزان باتری گوشی، در حال شارژ بودن یا نبودن موبایل، دمای باتری و موارد دیگر قابل مشاهده است.
در این روش از عیب یابی اندروید بایستی نکات زیر را مورد توجه قرار دهید:
در برخی از گوشیهای اندروید، گزینهی Phone information و Battery information با یکدیگر ادغام شده و تمامی اطلاعات گوشی و باتری در بخش Phone information نمایش داده میشوند.
اگر کد دستوری فوق در گوشی اندروید شما عمل نکرد نگران نباشید. یک بار دیگر کد دستوری را بررسی کنید. دقت کنید که کاراکترهای ستاره و مربع را به درستی و دقیقاً مطابق با کد نوشته شده در این مقاله وارد کرده باشید. اگر باز هم کد دستوری اجرا نشد، کدهای ##4636## و یا #4636# را امتحان نمایید. در صورتی که هیچ یک از کدهای فوق اجرا نشد به روش زیر عمل کنید:
اگر گوشی اندرویدی شما سامسونگ است به سراغ کد دستوری اول یعنی *#0*# بروید. اگر از گوشیهای هوآوی استفاده میکنید، در این صورت از کد دستوری *#*#2846579#*#* برای نمایش اطلاعات تلفن همراهتان استفاده نمایید.
اپلیکیشن های عیب یابی گوشی اندروید
روش های عیب یابی گوشی های اندروید به کدهای دستوری محدود نمیشوند و میتوان با استفاده از اپلیکیشنهای مختلف به تست موبایلهای اندرویدی پرداخت. در این قسمت، به تعدادی از معروفترین اپلیکیشنهای عیبیابی در گوشیهای اندروید اشاره خواهیم کرد. این برنامهها کاملاً رایگان هستند و به سادگی در گوشی شما نصب میشوند.
مهم ترین مشکلات گوشی های سامسونگ را بشناسید( سری جدید )
اپلیکیشن AccuBattery
یکی از روش های عیب یابی گوشی های اندروید، استفاده از اپلیکیشن AccuBattery است. این برنامه به شما کمک میکند تا به بررسی میزان سلامت باتری موبایل خود بپردازید. در واقع با استفاده از این برنامه میتوانید متوجه شوید که باتری شما در چه وضعیتی به سر میبرد. البته، AccuBattery یک برنامه بسیار مفید برای کنترل وضعیت باتری و عمر مفید آن نیز هست. مثلاً استاندارد برای افزایش عمر کارکرد باتری، شارژ کردن باتری موبایل تا حدود 80 درصد است. اپلیکیشن AccuBattery، مجهز به سیستم هشدار شارژ است. بنابراین، زمانی که شارژ باتری به 80 درصد میرسد، برنامه به شما هشدار میدهد تا گوشی خود را از شارژر جدا کنید.
کار کردن با اپلیکیشن AccuBattery بسیار ساده است. کافی است برنامه را در گوشی موبایل خود نصب و اجرا کنید.

اپلیکیشن Dead Pixels Test and Fix
یکی دیگر از اپلیکیشنهای عیب یابی اندروید، اپلیکیشن Dead Pixels Test and Fix است. با استفاده از این برنامه، میتوانید پیکسلهای سوخته در صفحه نمایشگر گوشی اندروید خود را تشخیص دهید. با این حال، امکان تعمیر پیکسلهای معیوب نیز با استفاده از این اپلیکیشن ممکن است. البته احتمال دارد که ایرادات پیکسلها به دلیل نواقص سختافزاری باشد. در این صورت، مشکل پیکسلهای سوخته با استفاده از این برنامه برطرف نخواهد شد. با این حال، اپلیکیشن Dead Pixels Test and Fix میتواند در تشخیص مشکلات پیکسلها کمککننده باشند.

اپلیکیشن Sensors Toolbox
یکی دیگر از برنامههای عیب یابی گوشی اندروید، برنامهی Sensors Toolbox است. با استفاده از این برنامه میتوانید به بررسی حسگرهای موجود در موبایل خود بپردازید. از جمله ویژگیهای این برنامه میتوان به قابلیت تست حسگرهای ژیروسکوپ، سنسور نور، حسگر شتابسنج، حسگر جاذبه و … اشاره نمود. کافی است برنامه را دانلود و نصب کنید. پس از اجرای برنامه میتوانید سنسورهای مختلف را بررسی کنید.

اپلیکیشن TestM
اپلیکیشن TestM، یکی دیگر از برنامههای مناسب برای عیب یابی در گوشی های اندروید است. با استفاده از این برنامه میتوانید سختافزار گوشی خود را بررسی کنید. به عنوان مثال، میتوانید به بررسی سنسورهای موبایل همچون ژیروسکوپ، قطبنما، سنسور نور، لرزش، شتابسنج و سنسور اثر انگشت بپردازید. بررسی آزمون صدا از جمله تست عملکرد صحیح بلندگوها و میکروفون نیز امکانپذیر است. همچنین میتوانید تستهای دیگری چون تست دوربینهای عقب و جلوی گوشی را انجام دهید. کار کردن با این برنامه بسیار آسان است. کافی است برنامه را پس از دانلود نصب و اجرا کنید.

عیب یابی گوشی های خاموش اندرویدی
به طور کلی، روشها و برنامههای مختلفی برای عیب یابی گوشی های اندروید وجود دارد. با این حال، ما به بهترین روشها اشاره کردیم. مهمترین ویژگی کدها و اپلیکیشنهای موجود در این مقاله، دسترسی آسان و رایگان به آنها است. کافی است کدهای ذکر شده را در گوشی خود وارد کنید و یا اپلیکیشنهای اشاره شده را به صورت رایگان بر روی گوشی خود دانلود نمایید. البته حواستان باشد که روشهای فوق زمانی قابل استفاده هستند که گوشی موبایل شما روشن و قابل استفاده باشد. بنابراین، اگر گوشی شما خاموش است بهتر است ابتدا شارژر خود را عوض کنید تا ببینید که آیا امکان روشن کردن موبایلتان وجود دارد یا خیر. میتوانید همزمان دکمه پاور گوشی و دکمهی کاهش صدا را بر روی موبایلتان نگه دارید تا موبایلتان ریست شود. مجدداً دکمه پاور را فشار دهید تا گوشی روشن شود. اگر هیچ یک از روشهای فوق جواب نداد، گوشی خود را حتماً به تعمیرکار نشان دهید.
کافه آموزشگاه
کافه آموزشگاه مجری برگزاری بیش از هشتاد دوره و کارگاه تخصصی تحت نظارت سازمان فنی حرفهای است. کارگاهها و دورههای آموزشی تحت نظارت کافه آموزش، شامل دورههای تخصصی مختلفی است. از جمله دورههای در حال برگزاری، دوره تخصصی آموزش تعمیرات موبایل، آموزش برق ساختمان، هوشمندسازی ساختمان، جریانکشی موبایل و آموزش Plc است. همچنین، میتوان به دورههای نصب آیفون تصویری، اعلام سرقت، دوربین مداربسته، دربهای اتوماتیک شیشهای، درب ریلی و نیز اعلان حریق اشاره نمود.

ما در کافه آموزشگاه، دورههای متنوع و کاربردی را ارائه میدهیم. در همه این دورهها، از صفر تا صد به مطالب تئوری و عملی پرداخته میشود. بنابراین، آموزشها برای همگان مفید و کاربردی خواهد بود. همچنین، بازه زمانی برگزاری دورهها بسیار منعطف است و مناسب برای همه افراد- محصل و شاغل- خواهد بود. به طور کلی، زمانبندی برگزاری دورههای آموزشی همه روزه (حتی 5 شنبهها و جمعهها) از ساعت 9 صبح تا 9 شب است. برای کسب اطلاعات دقیق از زمان برگزاری هر دوره و همچنین دریافت مشاوره رایگان میتوانید با شماره 02188949711 تماس حاصل فرمایید.
دیدگاهتان را بنویسید