نحوه راه اندازی جک در باز کن برقی

راه اندازی جک در باز کن برقی در چند مرحله قابل انجام است. جک در باز کن، یکی از بخش های اصلی درب های ریموت دار به شمار می آید که وظیفه مهمی را در آن سیستم بر عهده دارد. در حال حاضر نیز اکثر ساختمان ها، علی الخصوص سازه های بزرگ و آپارتمان ها، دارای درب های اتوماتیکی هستند که به واسطه جک کار می کند. زیرا استفاده از این درها، علاوه بر امنیت بسیار بالا، سهولت بیشتری را برای اهالی ساختمان به وجود خواهد آورد. البته علاوه بر مزایایی که این جک ها دارند، فرآیند نصب و راه اندازی جک در باز کن برقی نیز پیچیده تر خواهد بود. همچنین تعمیر این جک ها به دلیل وجود قطعات الکتریکی و مکانیکی، نیازمند تخصص است.
در ادامه قصد داریم در کافه آموزشگاه نحوه نصب و راه اندازی جک در باز کن برقی را مورد بررسی قرار داده و نکاتی را درباره راه اندازی جک در باز کن برقی مطرح نماییم.
جک های در باز کن برقی از چه قسمت هایی ساخته شده است؟
جک های در باز کن برقی از بازو های فلزی ساخته شده که به واسطه انرژی الکتریکی یا همان برق، کار می کنند. هر قسمت از جک های در باز کن برقی به یک موتور متصل می شود که آن را به حرکت وا می دارد. علاوه بر موتور الکتریکی، یک سنسور چشمی نیز برای جک تعبیه می شود که هنگام استفاده از ریموت، دستور باز و بسته شدن را ارائه می دهد. همچنین جک در باز کن، قسمت های دیگری نیز دارد که شامل اهرم، کلید برق و سایر تجهیزات جانبی جک هستند. پیش از راه اندازی جک در باز کن برقی می بایست این نکته را نیز مدنظر داشته باشید که جک در باز کن انواع مختلفی دارد و همین موضوع سبب می شود که در مراحل راه اندازی جک در باز کن برقی تفاوتی اندک به وجود بیاید. اما کلیت کار بر همین منوال خواهد بود. در ادامه به مراحل راه اندازی جک در باز کن خواهیم پرداخت.

زیر سازی برای نصب جک های در باز کن برقی
در ابتدای فرآيند راه اندازی جک در باز کن برقی لازم است در محلی که قصد نصب جک در باز کن را داریم، زیرسازی انجام دهیم. مخصوصا این مرحله برای نصب جک در سازه های قدیمی، اهمیت ویژه ای پیدا خواهد کرد. زیرا در این شرایط احتمالا دیوار ها سطح مناسبی برای نصب جک نخواهند بود و لازم است در ابتدا این عیوب برطرف گردد. در این موارد، پیش از راه اندازی جک در باز کن برقی یک پلیت به عنوان زیرسازی در نظر گفته شده و نصب می گردد. بدین ترتیب پایه عقبی بازوی جک در باز کن برقی، روی آن قرار گیرد. بهتر است که پلیت مورد نظر، حداقل دارای ضخامت ۱ سانتی متر باشد تا فرآیند زیرسازی به درستی انجام شود. برای راه اندازی جک در باز کن برقی در پشت در، به فضایی اندک احتیاج داریم که در صورت نبود این فضا، می بایست کنده کاری انجام شود و فضایی برای درب ایجاد شود.

نصب پایه های جک برقی
در این گام از راه اندازی جک در باز کن برقی، پایه های جک بر روی پلیت نصب می شود. در این مرحله می بایست زاویه باز و بسته شدن درب را مورد توجه قرار دهید. در اصل، بر اساس زاویه باز و بسته شدن درب، پایه های عقبی جک در زاویه و محل درست خود نصب می شوند. برای نصب کردن بازو های عقبی در فرآیند راه اندازی جک در باز کن برقی، از جوشکاری استفاده می شود. بدین شکل که پایه ها در محل مورد نظر قرار گرفته، زاویه آن ها تنظیم می شود و سپس با جوش در جای خود محکم می شوند. پیش از انجام جوشکاری در فرآیند راه اندازی جک در باز کن برقی، بهتر است تا یک بار درب را به صورت کامل، باز و بسته کنید تا از درست بوده زاویه جک ها اطمینان حاصل شود.
پیشنهادی: در صورتی که شما به حوزه درب های اتوماتیک و نصب آن ها علاقه دارید میتوانید در دوره برق ساختمان کافه آموزشگاه یا دوره نصب درب های اتوماتیک شرکت کنید و به صورت کامل تمامی نکات درب های اتوماتیک را فرا بگیرید.
برای ثبت نام شما میتوانید با شماره زیر تماس بگیرید:
نصب فیزیکی و مکانیکی جک های در باز کن
می بایست جک های در باز کن برقی، بر روی ستونی که در کنار درب واقع شده است نصب گردند. بهتر است ابتدای جک، در بین دو لولا و انتهای جک در قسمتی که چارچوب درب وجود دارد، نصب شود. در صورتی که علاوه بر راه اندازی جک در باز کن برقی، قصد نصب آنتن و چراغ چشمک زن را نیز داشتید، می توانید از بالای درب بدین منظور استفاده نمایید. در صورتی که درب مورد نظر شما به سمت داخل باز می شود، چشمی ها را به شکلی نصب کنید که در هنگام باز شدن درب، مانعی بر سر راهشان به وجود نیاید. برای اینکه چنین مشکلی به وجود نیاید، در حین راه اندازی جک در باز کن برقی، چشمی ها را درست روبروی هم و در فاصله ۶۰ سانتی متری از سطح زمین بر روی چارچوب درب، نصب می کنند.
برای اینکه جک در باز کن برقی به درستی کار کند و عمر طولانی داشته باشد، می بایست راه اندازی جک در باز کن برقی را به شکلی انجام داد که کمترین فشار را متحمل شده و علاوه بر این، بیشترین بهره وری را به وجود آورد. برای نصب جک، به دو نقطه احتیاج داریم. یک نقطه به منظور اتصال جک به دیوار یا چارچوب و نقطه دیگر به منظور اتصال جک به لنگه درب، مورد انتخاب قرار می گیرند.
برای اینکه محل اتصال جک به دیوار و درب را به درستی انتخاب نمایید، می بایست برای راه اندازی جک در باز کن برقی ابتدا درب را به طور کامل ببندید و جک ها را در حالت باز قرار دهید. سپس ۵ سانتی متر از جک ها را برای انجام رگلاژ بعدی به داخل ببرید. سپس تکیه گاه های جک را به زبانه هایی که در ابتدا و انتهای جک واقع شده قرار دهید و آن را پیچ کنید. در ادامه، محل قرار گرفتن جک ها را بر روی درب و دیوار در وضعیتی مشخص کنید که جک کاملا به صورت افقی قرار گرفته است.
در هنگام راه اندازی جک در باز کن برقی چه نکاتی باید رعایت شود؟
به طور معمول، هنگامی که درب بسته می شود، جک باز شده و در هنگام باز شدن درب، جک در باز کن برقی بسته می شود. برای اینکه درب بیش از اندازه باز نشود، می توان در پشت آن، از استوپر استفاده نمود. استوپر کمک می کند تا درب پس از باز شدن در مکان خود ثابت شود و بیش از حد باز نشود. همچنین می توان بر روی استوپر ها از مقداری لاستیک استفاده کرد تا حکم ضربه گیر را داشته باشد و مانع ایجاد آسیب به در شود.

راه اندازی قسمت های الکترونیکی جک
پس از اینکه نصب قطعات مکانیکی جک در باز کن برقی انجام شد، می بایست قسمت های الکترونیکی آن را راه اندازی نمود. به طور کلی، می توان تابلو برق، سنسور چشمی و فلاشر را جزو قسمت های الکترونیکی در نظر گرفت که می بایست در زمان راه اندازی جک در باز کن برقی به آن ها توجه نمود. در زمان نصب این قسمت ها لازم است به محل نصب دقت ویژه ای داشته باشید. مخصوصا بهتر است که این تجهیزات در نزدیکی زمین قرار داده شوند. همچنین لازم است قطعاتی که با برق کار می کنند، به منبع تغذیه نزدیک باشند. تابلو برق نیز می بایست در محلی واقع شود که از ایجاد آسیب محفوظ باشد و در زمان باز و بسته شدن درب، هیچ ضربه و آسیبی به آن وارد نشود.
لازم است تا فلشر و سنسور چشمی در فرآیند راه اندازی جک در باز کن برقی، در بیرون درب نصب شوند. زیرا لازم است این قسمت ها هم در دید راننده باشند و هم به راحتی با ریموت ارتباط برقرار کنند. فلاشر نیز می بایست در قسمتی باشد که قابل دید بوده و به راحتی مشاهده گردد. در اکثر مواقع نیز، سنسور را در فاصله چهل سانتی متری از سطح زمین نصب می کنند. بدین ترتیب، تجهیزات الکترونیکی در بهترین محل واقع شده و به خوبی عمل خواهند کرد.
مرحله آخر راه اندازی جک های در باز کن برقی
هنگامی که مراحل راه اندازی جک در باز کن برقی به پایان رسید، می بایست تمامی قسمت ها را به واسطه کابل و سیم برق به یکدیگر متصل نمود. سعی کنید در این گام، تمامی سیم کشی ها را به صورت دقیق به انجام رسانید. کابل ها، بخشهای مختلف این سیستم نظیر فلاشر، چشمی و بازو ها را به یکدیگر متصل و مرتبط می کنند. هنگامی که سیم کشی انجام شده به مدار و تابلوی فرمان متصل می شود، می بایست درب را به صورت نیمه باز قرار داد تا جک از حالت خلاص خارج شود. همچنین هنگامی که برق ورودی را به درب متصل می کنیم، فرآیند راه اندازی جک در باز کن برقی به اتمام خواهد رسید. در انتها فقط لازم است تا تنظیمات مرتبط با ریموت و باز و بسته شدن درب را به انجام برسانید. همچنین لازم است پس از اتمام راه اندازی جک های در باز کن برقی، جک را تنظیم کنید که پس از گذشت چه مدت زمانی درب را ببندد.
در مطالب بالا سعی شد تا کلیتی پیرامون نحوه نصب و راه اندازی جک های در باز کن برقی خدمتتان مطرح گردد. امیدواریم این مطلب توانسته باشد تا اطلاعات مفیدی را در این زمینه در اختیارتان قرار دهد. دوره آموزش نصب درب های اتوماتیک یکی از دوره های کاربردی کافه آموزشگاه در کنار دوره های آموزش نصب دوربین مداربسته، آموزش تعمیرات موبایل و آموزش plc است که در محیطی مجهز و زیر نظر اساتید مجرب و حرفه ای برگزار می گردد. دانشجویان این دوره با یک ماه آموزش تخصصی، مدرک معتبر دریافت کرده، در مسیر کسب درآمد میلیونی قرار گرفته و به بازار کار نزدیک و نزدیکتر خواهند شد. در صورت ایجاد هرگونه سوال یا ابهام پیرامون دوره های کافه آموزشگاه، می توانید از کارشناسان این مجموعه مشاوره رایگان دریافت نمایید. برای دریافت مشاوره با شماره 02188949711 تماس حاصل کنید.
دیدگاهتان را بنویسید