آموزش سیم کشی دوربین های مداربسته ip و آنالوگ

دوربین های مداربسته آنالوگ
ایجاد امنیت در محل کار و منزل، همواره یکی از دغدغه های افراد بوده و انتخاب بهترین دوربین برای حفظ امنیت، در اولویت قرار می گیرد؛ دوربین های مداربسته آنالوگ، با فیلمبرداری تصاویر به صورت آنالوگ، این فیلم ها را از طریق کابل کواکسیال به DVR ارسال می کند. DVR یا همان دستگاه مرکزی نیز، این تصاویر را به تصاویر دیجیتال تغییر داده و با فشرده سازی آنها، عملیات ذخیره سازی را انجام می دهد. افراد از طریق شرکت در کلاس های آموزش سیم کشی دوربین مداربسته کافه آموزشگاه، می توانند با این ابزار امنیتی آشنا شده و وارد بازار کار نصب دوربین های مداربسته شوند.
دوربین های مداربسته دیجیتال
دوربین های مداربسته دیجیتال یا ip ، نوع دیگری از دوربین های مداربسته بوده که برای امنیت در محل نصب می شوند. به این دوربین ها، دوربین های مداربسته تحت شبکه نیز می گویند. این نوع دوربین ها، تصاویر را به صورت دیجیتال ثبت می کنند. برای ذخیره سازی فیلم ها نیز از دو روش استفاده می شود. در روش اول، مطابق دوربین های آنالوگ، برای ذخیره سازی تصاویر از NVR استفاده می شود. در روش دوم نیز، از نرم افزارهای مخصوصی که بر روی کامپیوتر نصب می شوند، برای ذخیره سازی فیلم های دوربین استفاده می شود. البته برای ذخیره سازی فیلم ها با استفاده از نرم افزار، تمامی دوربین ها باید به یک سوییچ متصل شده و سوییچ نیز به کامپیوتر وصل شود.
در سال های اخیر، استفاده از دوربین های مداربسته ip بی سیم، بسیار مورد توجه قرار گرفته است. استفاده از این نوع دوربین های مداربسته در جاهایی که امکان سیم کشی نیست یا وجود سیم کشی باعث ایجاد ظاهری زننده در ساختمان می شود، مانند مکان های تاریخی، بیشتر رایج است.

تفاوت دوربین مداربسته آنالوگ و ip
اگرچه هر دو نوع دوربین های مداربسته آنالوگ و ip برای ثبت تصاویر بکار می روند، اما تفاوت اصلی آنها در نوع عملکردشان می باشد. همانطور که گفته شد، دوربین های آنالوگ تصاویر را به صورت آنالوگ ضبط کرده و به تصاویر دیجیتال تبدیل می کنند. در مقابل، دوربین های مداربسته تحت شبکه یا ip تصاویر را به صورت دیجیتال ضبط می کنند. علاوه بر نوع عملکرد، این دوربین ها در هزینه نیز با یکدیگر تفاوت دارند. هزینه نصب و سیم کشی دوربین های مداربسته آنالوگ، ارزانتر از ip می باشد.
از دیگر تفاوت های دوربین های مداربسته آنالوگ و ip، می توان به نوع کابل کشی، پهنای باند، نصب، راه اندازی، کیفیت تصاویر، رمزنگاری و مساحت تحت پوشش برای ضبط تصاویر اشاره کرد. از نظر امنیت نیز، دوربین های مداربسته ip بسیار قابل اطمینان هستند. برخلاف دوربین های مداربسته آنالوگ که دارای فیدهای بدون رمز هستند، دوربین های مداربسته ip قبل از انتقال داده، آنها را رمزگذاری می کنند. بنابراین، رهگیری داده های ضبط شده در این دوربین ها دشوار می باشد.
همچنین، تفاوت دیگر این دو نوع دوربین مداربسته در قابلیت POE است که دوربین های مداربسته ip به آن مجهز بوده اما دوربین های مداربسته آنالوگ از آن پشتیبانی نمی کنند.

نقشه سیم کشی دوربین های مداربسته
برای نصب یک سیستم امنیتی بدون نقص، باید سیم کشی آن را با یک نقشه ی از قبل تعیین شده انجام داد. استفاده از نقشه به افراد این امکان را می دهد تا از تجهیزات مورد نیاز برای هر یک از مناطق مطلع شوند. در یک نقشه سیم کشی، تمامی اطلاعات مربوط به فاصله بین دوربین ها با نمایشگر و دستگاه ضبط کننده قید شده است. بنابراین، در صورت وجود عیب در سیم کشی، یافتن محل دقیق عیب از روی نقشه سیم کشی بسیار راحت تر بوده و به مدت زمان کمتری نیاز دارد. علاوه بر این، تهیه یک نقشه سیم کشی، به گسترش سیستم امنیتی در مراحل بعد کمک بسیاری می کند. همچنین، استفاده از نرم افزارهای مخصوص برای طراحی نقشه سیم کشی دوربین ها نیز بسیار اهمیت دارد.
آموزش سیم کشی دوربین مداربسته با توجه به نقشه، افراد علاقهمند در این زمینه را برای ورود به بازار کسب و کار مهیا می کند.

انواع کابل در سیم کشی دوربین مداربسته
برای سیم کشی دوربین های مداربسته به تجهیزاتی از قبیل NVR، مانیتور، دوربین مداربسته، کابل، منبع تغذیه، تقسیم کننده برق و سایر اتصالات نیاز است. در آموزش سیم کشی دوربین مداربسته از کابل کواکسیال، کابل فیبر نوری و کابل شبکه استفاده می شود. کابل کواکسیال برای انتقال تصاویر آنالوگ به دستگاه ضبط تصویر بکار می رود. ساختار این نوع کابل شامل هادی مرکزی، عایق نارسانا، لایه رسانا و سیم پیچی مسی است. در کابل کواکسیال، مسِ بیشتر به معنای رساناییِ بیشتر است.
کابل شبکه به منظور انتقال تصاویر دوربین های ip به دستگاه NVR استفاده شده و از چند رشته سیم زوج، برای جلوگیری از ورود نویز، ساخته شده است. از کابل های فیبر نوری نیز اغلب برای فواصل طولانی استفاده می شود. این نوع کابل ها به تجهیزات پر هزینه نیاز نداشته و می توانند حجم بالایی از داده ها را منتقل کنند. به همین دلیل، استفاده از این نوع کابل ها در پروژه هایی با فواصل طولانی، بسیار رایج است.
در آموزش سیم کشی دوربین مداربسته، ویژگی هر یک از این کابل ها توضیح داده می شود و افراد باید متناسب با نیاز خود، نسبت به تهیه کابل مناسب و نصب دوربین مداربسته اقدام نمایند.
انواع کابل ه

آموزش سیم کشی دوربین مدار بسته آنالوگ
مهمترین نکته در نصب دوربین های مداربسته، نحوه سیم کشی آن است. اگر سیم کشی با دقت انجام شود، کیفیت تصاویر نیز افزایش می یابد. در سیم کشی دوربین های مداربسته آنالوگ، معمولا از کابل RG59 استفاده می شود. این کابل از طریق فیش BNC، اتصال بین دوربین آنالوگ و دستگاه DVR را برقرار می کند. در واقع، کابل RG59 به ورودی DVR و خروجی دوربین متصل است. برای مشاهده تصاویر ضبط شده توسط دوربین مداربسته آنالوگ، می توان از خروجی های دستگاه DVR استفاده نمود. این خروجی ها برای استفاده توسط کابل های HDMI، VGA و AV می باشند.
البته در آموزش سیم کشی دوربین مداربسته باید روش های مختلف داکت کشی نیز آموزش داده شود. در محل هایی که ممکن است کابل ها در معرض نور مستقیم آفتاب، باد، باران و یا ضربات احتمالی قرار بگیرند، داکت کشی می تواند از قطع شدن این کابل ها جلوگیری کند. به غیر از داکت کشی، لوله کشی نیز برای محافظت از کابل ها کاربرد داشته و از لوله های برق و لوله های پلی اتیلن برای این کار استفاده می شود.

آموزش سیم کشی دوربین مداربسته ip
در سیم کشی دوربین های مداربسته تحت شبکه یا ip، از کابل lan یا کابل شبکه استفاده می شود. دوربین های مداربسته ip POE نیازی به برق خارجی نداشته و دوربین های مداربسته تحت شبکه از طریق کابل های شبکه و توسط POE به یکدیگر وصل می شوند. در اتصال دوربین ها به یکدیگر، معمولا از کابل های Cat5 و Cat 6 استفاده می شود. سپس، با اتصال انتهای دیگر این کابل ها به قسمت پشتی دستگاه NVR، تصاویر برای ذخیره سازی به این دستگاه فرستاده می شوند. در شرایطی که دوربین های مداربسته ip، علاوه بر تصویر، قادر به ذخیره سازی صدا نیز باشند، باید حین سیم کشی، یک کابل RCA سفید نیز به ورودی NVR متصل کرده تا صوت نیز منتقل شود.
اگر در سیم کشی دوربین مداربسته ip از سوییچ POE استفاده کنیم، برای تامین برق دیگر نیازی به آداپتور و سیستم برق نخواهیم داشت. علت آن است که این سوییچ، قابلیت انتقال برق و تصویر از طریق سیم را دارد. در مقابل، اگر از یک سوییچ معمولی استفاده شود، مانند دوربین های آنالوگ، می توان از آداپتور نیز استفاده نمود.

رنگ سیم های دوربین مداربسته
در نصب دوربین های مداربسته آنالوگ از کابل های کواکسیال استفاده شده و این کابل ها دارای رنگ خاصی نمی باشند. بنابراین، در آموزش سیم کشی دوربین مداربسته، صحبت در مورد رنگ سیم ها بیشتر مربوط به دوربین های مداربسته تحت شبکه می باشد. همانطور که قبلا ذکر شد، برای سیم کشی دوربین های مداربسته ip از کابل های شبکه استفاده می شود. این کابل ها از 8 سری سیم که به صورت دو به دو به یکدیگر جفت شده اند، تشکیل شده اند. این رنگ ها شامل قهوه ای، سفید قهوه ای، سبز، سفید سبز، آبی، سفید آبی، نارنجی و سفید نارنجی می باشند.
در سیم کشی دوربین های مداربسته از چینش های مختلفی که مطابق استانداردهای خاصی هستند، استفاده می شود. بطور مثال، اتصال cross که به استاندارد T-568A نیز شناخته می شود، چینش سیم ها را به صورت سفید سبز، سبز، سفید نارنجی، آبی، سفید آبی، نارنجی، سفید قهوه ای و قهوه ای در نظر می گیرد. با استفاده از این اتصال، می توان دوربین مداربسته را به صورت مستقیم به کامپیوتر وصل کرد.
اتصال دیگری که استفاده از آن بیشتر در ایران مرسوم است، اتصال straight می باشد. این نوع اتصال به استاندارد T-568B نیز معروف است و در آن، چینش رنگ ها باید به صورت سفید نارنجی، نارنجی، سفید سبز، آبی، سفید آبی، سبز، سفید قهوه ای و قهوه ای باشد. با استفاده از این اتصال می توان کابل شبکه را به سوییچ یا دستگاه روتر متصل نمود.
کافه آموزشگاه
برگزاری دوره آموزش نصب دوربین های مداربسته برای علاقه مندان به نصب سیستم های حفاظتی در کافه آموزشگاه آموزش نصب دوربین های مداربسته IP و آنالوگ به صورت کامل در کوتاه ترین زمان ویژه بازار کار، برای شرکت در این دوره و دریافت مشاوره میتوانید با شماره 02188949711 تماس حاصل نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید