بررسی نحوه ورود به بازار کار نصب دوربین مداربسته

پیش نیازهای ورود به بازار کار نصب دوربین مداربسته
در این مقاله کاربردی قصد داریم شما را با نحوه ورود به بازار کار نصب دوربین مداربسته آشنا کنیم. برای ورود به این بازار کار بایستی به عنوان بازاریاب و فروشنده یا نصاب و تعمیرکار فعالیت کرد. در این مقاله شاخه نصب و تعمیر را مورد بررسی قرار می دهیم. یک نصاب در پروژه های مختلف بایستی ابتدا یک جانمایی مناسب برای دوربین ها پیدا کند؛ همچنین یک مکان مناسب نیز جهت نصب دستگاه ضبط انتخاب نماید. جانمایی دوربین ها در نصب سیستم های مداربسته از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. مکان نصب دوربین ها و همپوشانی آنها نسبت به همدیگر در کیفیت کار تاثیر بسیار زیادی دارد. مکان دوربین و دستگاه بایستی از مسیر مناسبی جهت کابل کشی برخوردار باشد.
یک نصاب جهت ورود به بازار کار نصب دوربین مداربسته بایستی تا حدودی به برق کشی ساختمان مسلط باشد تا عملیاتی همچون داکت کشی و کابل کشی دوربین مداربسته را بتواند به خوبی انجام دهد. از سوی دیگر نصاب باید با نصب فیزیکی تجهیزات نیز آشنا باشد و بتواند اعمالی همچون دریل کاری، نصب دوربین ها و غیره را به درستی انجام دهد. در بیشتر اوقات نصب دوربین ها در ارتفاع بالای 3 تا 4 متر صورت می پذیرد. یک نصاب بایستی بتواند در ارتفاع تجهیزات را نصب کند. پس در اولین مرحله یک نصاب بایستی به برقکاری ساختمان و عملیات فنی اشراف داشته باشد. کافه آموزشگاه یک مرکز آموزشی برتر می باشد که در آن یک هنرجو به صورت تئوری و عملی با تمامی مباحث نصب دوربین مداربسته آشنا می شود.
آشنایی با انواع مختلف کابل های سیستم های دوربین مداربسته
یک نصاب باید با انواع مختلف کابل هایی که در این سیستم برای انتقال تصویر بین دوربین ها و دستگاه استفاده می شوند، به طور کامل آشنایی داشته باشد. این کابل ها در سیستم های آنالوگ و دیجیتال با یکدیگر متفاوت هستند. یک نصاب بایستی با انواع مختلف کابل های cat6 و کابل های کواکسیال که برای دوربین های مداربسته استفاده می شوند، از جمله کابل های RJ59 ترکیبی و تکی و همچنین سایر کابل های دیگر شناخت کامل داشته باشد. با آموزش های مستمر قبل از ورود به بازار کار یک نصاب باید خود را به طور کامل تجهیز نماید.

آشنایی کامل با تجهیزات سیستم های دوربین مداربسته
یک سیستم مداربسته به غیر از کابل، تجهیزات دیگری همچون دوربین ها و دستگاه ضبط را شامل می شود. این تجهیزات در بازار با برندهای بسیار زیادی موجود هستند. برندهایی همچون داهوا، هایک ویژن، پاناسونیک، سونی و غیره در بازار به وفور یافت می شوند. یک نصاب بایستی تمامی این برندها را بشناسد، زیرا هر کدام از این تجهیزات دارای تنظیمات و نصب متفاوتی هستند. یک نصاب حرفه ای باید با زاویه تصویر برداری و نوع کیفیت دوربین ها به خوبی آشنا باشد. همچنین شناخت دوربین های دید در شب و انواع مختلف آن بسیار مهم می باشد و بایستی با قابلیت ها و امکانات پارت نامبرهای مختلف آن تسلط داشت. در نهایت یک نصاب باید به صورت کامل انواع مختلف دوربین ها و دستگاه های ضبط را بشناسد و در محیط های مختلف بهترین تصمیم برای انتخاب آنها را اتخاذ نماید.

برای نصب دوربین مداربسته تحت شبکه یا ip، یک نصاب باید تا حدودی با شبکه های کامپیوتری آشنایی داشته باشد. برای این منظور نصاب بایستی ساختار یک شبکه را بشناسد و این توانایی را داشته باشد که تنظیمات ip را انجام دهد و به طور کلی بتواند شبکه را کانفیگ نماید. در بحث انتقال تصویر نیز می بایست با شبکه و تنظیمات مودم آشنایی داشته باشد. علاقمندان به این حوزه حتما بایستی برای شناخت این تجهیزات به صورت حرفه ای تحت آموزش قرار گیرند. کافه آموزشگاه با اتکا به تجهیزات آموزشی کامل می تواند در مسیر یادگیری کمک شایانی به هنرجویان کند.

روش های ورود به بازار کار نصب دوربین مداربسته
برای ورود به بازار کار نصب دوربین مداربسته می توان با سرمایه بالا یک شرکت تاسیس نمود. با اجاره کردن یک مکان و خرید تجهیزات مختلف می توان کسب و کار خود را آغاز نمود. اما در صورت نداشتن سرمایه جهت تاسیس یک شرکت می توان به صورت آزاد از طرق مختلف از قبیل تبلیغات اینترنتی، فروشگاه های آنلاین، اپلیکیشن های خاص، چاپ کارت ویزیت، دیوار، شیپور و غیره اقدام به فعالیت نمود. اگر یک نصاب تصمیم داشته باشد به صورت آزاد فعالیت کند بایستی در تمامی زمینه ها همچون نصب، تعمیرات، فروش، بازاریابی و غیره تسلط داشته باشد. یکی از روش های دیگر فعالیت در این حوزه استخدام شدن در شرکت های نصب سیستم های دوربین مداربسته می باشد. در چنین حالتی نصاب به صورت ثابت از یک حقوق ماهیانه برخوردار خواهد شد. این روش بهترین مسیر برای شروع کار با هدف کسب تجربه می باشد.

تجهیزات مورد نیاز جهت ورود به بازار کار نصب دوربین مداربسته
جهت ورود به بازار کار نصب دوربین مداربسته یک نصاب نیازمند یک سری تجهیزات و ابزار آلات می باشد. ابتدا بایستی یک وسیله نقلیه مناسب جهت حمل و نقل تجهیزات داشته باشیم. وجود یک نردبان بلند در این کار بسیار ضروری می باشد. البته می توان از روش های جایگزین مانند داربست نیز استفاده نمود. اما در پروژه های کوچک داربست زدن توجیه اقتصادی ندارد و بهتر است از نردبان استفاده شود. برای عملیات سوراخکاری نیازمند دریل هستیم که البته دریل شارژی کمک بسیار زیادی به نصاب می کند. یک سری ابزار آلات دم دستی نیز مثل سیم چین، پیچ گوشتی، انبردست و غیره بایستی همیشه به همراه نصاب باشند. برخی آچار دیگر همچون آچار شبکه و پرس فیش BNC نیز بایستی در تجهیزات نصاب وجود داشته باشد.
این ابزار آلات به غیر از وسیله نقلیه نیازمند سرمایه ای در حد 20 میلیون تومان می باشد که رقم خیلی بالایی نیست. البته در صورت استخدام در یک شرکت دیگر نیازی به صرف هیچ هزینه ای نمی باشد و شرکت مذکور تجهیزات را در اختیار نصاب قرار می دهد. در صورتی که یک فرد از آموزش های تخصصی و با کیفیت بهره مند شود، با سرمایه ای اندک می تواند وارد یک بازار کار به شدت پر سود شود. بدون تردید کافه آموزشگاه با وجود اساتید مجرب و فضای آموزشی حرفه ای، میتواند در ورود به بازار کار نصب دوربین مداربسته بیشترین کمک را به علاقمندان این حوزه کند.
دیدگاهتان را بنویسید