کاربرد فناوری ccd در دوربین های مداربسته

دوربین مداربسته چیست؟
دوربین مداربسته که با نام تلویزیون مداربسته نیز شناخته می شود وسیله ای است که ضبط تصاویر را انجام می دهد.دردوربین مداربسته سیگنال ها به صورت عمومی توزیع نمی شوند؛ بلکه اغلب هدف از استفاده از دوربین مداربسته نظارت و امنیت شخصی است.
اولین دوربین های مداربسته در سال 1942 استفاده می شد. در آن سال ها در ارتش آلمان برای کنترل پرتاب موشک ها از دوربین های مداربسته استفاده می شد. اولین دوربین هایی که از نوع تجاری بودند در کشور آمریکا و در سال 1949 عرضه شدند.
موارد استفاده از دوربین مداربسته
دوربین مداربسته از ابزارهای بسیار کاربردی در دنیای امروزی است و در بیشتر اماکن می توان آن ها را مشاهده کرد. دوربین های مدار بسته قدیمی نمایشگر هایی بارنگ سیاه و سفید که دارای وضوح نبودند را داشتند اما دوربین های مداربسته امروزی نمایشگرهای رنگی و باکیفیت و وضوح بالا دارند. این نمایشگر ها قابلیت زوم کردن نیز دارند که بسیار پرکاربرد است.
نصب دوربین مداربسته می تواند برای صورت گرفتن اهداف مختلفی انجام شود. متداول ترین هدف استفاده از دوربین مداربسته امنیت است. امنیت ایجاد شده توسط دوربین مداربسته می تواند در زندان ها، مراکز درمانی، مجتمع های آپارتمانی یا محیط های صنعتی تعریف شود.
پلیس مخفی دنیای امروز
دوربین مداربسته می تواند لقب پلیس مخفی را داشته باشد. وجود دوربین مداربسته به جای نگهبان در اماکن مختلف به این موضوع اشاره دارد. دوربین های مداربسته را می توانیم در خیابان ها همانند پلیس ها ببینیم. در خیابان ها دوربین مداربسته اجرای قوانین توسط رانندگان را بررسی می کند. در صورت عدم اجرای قانون یا خلاف، فرد جریمه می شود.
انواع دوربین های مداربسته
دوربین های مداربسته انواع مختلفی دارند. شناخت انواع دوربین های مداربسته به ما کمک می کند که درصورت نیاز انتخاب مان را به درستی انجام دهیم. دوربین های مداربسته از نظر تکنولوژی به دو دسته آنالوگ و تحت شبکه تقسیم می شوند. در دوربین های آنالوگ اطلاعات با سیگنال های آنالوگ ارسال می شود. در دوربین های تحت شبکه از کابل شبکه برای متصل کردن دستگاه و دوربین به یکدیگر استفاده می شود.

فناوری های دوربین مداربسته
دوربین مداربسته را می توانیم یک دزدگیر آنلاین نام گذاری کنیم. یک سرچ کوتاه در گوگل در حوزه دوربین مداربسته می تواند برای ما کاربرد های این دوربین را آشکار کند. دوربین مداربسته را می توانیم در غالب اماکن مشاهده کنیم. کاربردهای فراوان دوربین مداربسته در دنیای امروزی پیشرفت چشمگیری برای استفاده از آن را به وجود آورده است. فناوری های به کار رفته در دوربین مداربسته می تواند از علت های استفاده چشمگیر این دستگاه در جوامع باش؛ فناوری ccd در دوربین های مداربسته در جهان امروز بسیار شناخته شده است.
فناوری ccd در دوربین های مداربسته
دوربین های مداربسته فناوری های مختلفی را شامل می شوند. یکی از این فناوری ها، فناوری ccd در دوربین های مداربسته است. در زبان انگلیسی کلمهccd مخفف charged coupled device (دستگاه شارژ-کوپل) است. فناوری ccd از فناوری های مدرنی است که استقبال های زیادی برای خودش در پی داشت.
برای تعریف فناوری ccd در دوربین های مداربسته باید توضیحی از این نوع دوربین ها ارائه دهیم. دوربین های ccd دوربین های فیلمبرداری هستند که یک سنسور نور ترانزیستوری را که در مدار مجتمع است شامل می شوند. در واقع فناوری ccd در دوربین های مداربسته سیگنال الکتریکی ورودی را به شکلی از مقادیر دیجیتالی تبدیل می کند. به زبان ساده تر می توان گفت با فناوری ccd در دوربین های مداربسته اطلاعات بصری دریافت شده توسط دوربین، به عکس یا فیلم تبدیل می شوند.
فناوری ccd در دوربین های مداربسته برای دوربین هایی با سیستم کنترلی مناسب است. این فناوری برای حوزه امنیت بسیار کاربردی هستند. با استفاده از فناوری ccd در دوربین های مداربسته اطلاعات را می توان به طور کامل نظارت کرد.

نحوه کار کردن دوربین های ccd
فناوری ccd در دوربین های مداربسته تصویر را می گیرد و به حافظه دوربین انتقال می دهد. حافظه دوربین این تصاویر را به عنوان یک داده ثبت می کند. مهم ترین کاربرد فناوری ccd در دوربین های مداربسته تولید تصاویر با کیفیت است. به طور کلی کار دوربین این است که نور را به برق تبدیل می کند. دوربین های ccd یکسری پیکسل تشکیل می دهند. پیکسل ها عناصر حساس به نور هستند که در کنار هم قرار گرفته و یک تصویر می سازند. دوربین های ccd را می توان در طولانی مدت استفاده کرد چون از پیکسل ها، با کیفیت بالا در آن ها استفاده شده است.
مزایای فناوری ccd در دوربین های مداربسته
فناوری ccd در دوربین های مدار بسته امروزه طرفداران زیادی دارد. وجود این مشتریان و طرفدار ها نتیجه تکنولوژی خاص این فناوری است. کاربردهای زیاد فناوری ccd در دوربین های مداربسته باعث شد که این دوربین ها به سرعت جایگزین دیگر تکنولوژی ها شوند.
فناوری ccd در دوربین مدار بسته در جوامع امروز بسیار شناخته شده است. این دوربین ها با ولتاژ بسیار کم کار می کنند. می توان این دوربین ها را در سایز های بسیار کوچک تولید کرد. در تکنولوژی های گذشته برای اسکن تصویر از میدان مغناطیسی استفاده می کردند. ccd ها به دلیل خطی بودن کیفیت بالاتری دارند؛ همچنین در این نوع دوربین ها در کناره های تصویر تورفتگی ایجاد نمی شود.
دسته بندی فناوری ccd
فناوری ccd در دوربین های مداربسته همانند بسیاری از فناوری های دیگر قابلیت دسته بندی دارند. تفاوت ccd ها تحت عوامل مختلفی بررسی می شود. از مهم ترین عوامل تفاوت فناوری ccd در دوربین های مداربسته می توان تفکیک پذیری، اندازه، تولیدکنندگان و در آخر سری و نوع را نام برد.
نام دیگر تفکیک پذیری، رزولوشن است که از خصوصیات فناوری ccd در دوربین های مداربسته به شمار می رود. رزولوشن در آنالوگ ها با تیوی لاین مشخص می شود. ccd ها در سایز و اندازه های مختلف نیز تولید می شوند. واحد این سایز ها اینچ است. متداول ترین اندازه برای ccd ها 8.46 میلی متر (یک سوم اینچ) است. اندازه نیز از خصوصیات پر اهمیت در ccd ها است. در زمان خرید لنز باید به اندازه ccd نیز توجه کرد.
تولید کنندگان از موردهای حائز اهمیت در دسته بندی فناوری ccd در دوربین های مداربسته هستند. در کشور ما ایران، شرکت های sharp و sony بزرگ ترین شرکت های تولید کننده ccd هستند. آخرین مورد از موارد دسته بندی فناوری ccd در دوربین های مداربسته سری و نوع است. به طور کلی تمامی شرکت های تولید کننده ccd، ccd ها را در طبقات مختلف قرار می دهند. این طبقه بندی بر اساس خصوصیات هر یک از ccd ها انجام شده و از این جهت آن ها از یکدیگر متمایز می شوند.

نصب دوربین مداربسته
همان طور که می دانید امروزه امنیت به یکی از بزرگ ترین دغدغه های افراد تبدیل شده است. برای تأمین امنیت ابزارهای مختلفی ساخته شده است. یکی از این ابزارهای پرکابرد، دوربین های مداربسته است. فناوری های جدید روی این ابزار، طرفداران آن را چندبرابر کرده است.
همین پیشرفت تکنولوژی باعث شده است که افراد بسیاری از دوربین های مداربسته استفاده کنند. استفاده از این دوربین ها برای جلوگیری از سرقت یا سوء استفاده صورت می پذیرد. وجود افرادی که می خواهند از دوربین مداربسته استفاده کنند بازار این کار را بسیار پر رونق کرده است.
یادگیری نصب دوربین مداربسته
نصب دوربین مداربسته به افراد متخصص در این حوزه احتیاج دارد. این افراد باید مهارت کافی برای انجام این کار را داشته باشند. افرادی که در این حوزه کار می کنند از درآمد بسیار بالایی برخوردار هستند. این شغل از دسته شغل هایی است که در آمد بالای آن افراد زیادی را به سمت آن جذب می کند. علت درآمد بالای این افراد این است که این دوربین ها بسیار پرطرفدار هستند. سرمایه کاری از دغدغه های بسیار مهم برای افرادی است که می خواهند در این حوزه مشغول شوند. خبر خوب برای افرادی که می خواهند در این حوزه مشغول شوند این است که سرمایه بسیار اندکی نیاز دارند. جالب این است که سرمایه ذکر شده فقط برای یادگیری این کار است.

آموزش نصب دوربین مداربسته
همانطور که گفتیم یادگیری نصب دوربین مداربسته یک حرفه و شغل پردرآمد است. افرادی که این مهارت را یاد می گیرند می توانند از آینده شغلی خود مطمئن باشند. این اطمینان از آن جهت است که افراد برای حفظ بیشتر امنیت خود و یا کسب و کارشان نیاز به دوربین مداربسته دارند؛ نصب دوربین مداربسته هم طبق گفته ها به افراد متخصص احتیاج دارد در نتیجه بازار کار این حوزه بسیار فعال و پردرآمد است.
شاید از خودتان بپرسید که چگونه باید یادگیری این حرفه را ممکن سازید. در پاسخ این سوال باید گفت یادگیری نصب دوربین مداربسته همانند بسیاری دیگر از حرفه ها شامل آموزش ها و دوره های مختلفی است. سایت کافه آموزشگاه بهترین آموزش های لازم را برای این کار آماده کرده است. بعد از گذراندن دوره های آموزشی کافه آموزشگاه شما یک نصاب دوربین مداربسته حرفه ای خواهید شد. برای دیدن اطلاعات بیشتر به سایت cafeamoozeshgah.com مراجعه کنید.
دیدگاهتان را بنویسید