بررسی دوربین های مدار بسته تحت شبکه و عملکرد آنها

دوربین مدار بسته تحت شبکه چیست؟
دوربین های مدار بسته تحت شبکه معمولا به عنوان دوربین IP یا پروتکل اینترنت شناخته می شوند. آنها یک دوربین فیلمبرداری دیجیتالی هستند که مانند وب کم داده ها را از طریق شبکه یا اینترنت ارسال و دریافت می کنند. برخلاف وب کم های معمولی، دوربین امنیتی تحت شبکه یک واحد مستقل با آدرس IP خاص خود است که برای انتقال تصاویر به چیزی بیش از اتصال شبکه نیاز ندارد.
دوربین های مدار بسته تحت شبکه از طریق WiFi یا کابل Power over Ethernet (PoE) به یک شبکه متصل می شوند. آنها اغلب با ضبطکننده های ویدیوی شبکه (NVR) و گاهی اوقات ضبطکننده های ویدیوی دیجیتال (DVR) استفاده می شوند. این ویژگی آنها را به یک راهحل رایج برای نظارت تصویری سازمانی تبدیل می کند.

انواع دوربین مداربسته تحت شبکه
سیمی: این سیستم ها سنتی ترین نوع دوربین مداربسته هستند که عمدتا در مکان های بزرگ استفاده می شوند. برای اتصال دوربین به دستگاه ضبط از کابل استفاده می شود. همچنین می توان از تنها از یک کابل اترنت برای تامین برق و اتصال اینترنت به طور همزمان استفاده کرد. این فرآیند نصب دوربین مداربسته را منظم تر می کند. این دوربین ها قابل اعتمادتر هستند. زیرا در معرض تداخل سیگنال های بی سیم قرار نمی گیرند.
بی سیم: دوربین مدار بسته تحت شبکه بی سیم از طریق اتصال Wi-Fi فیلم های امنیتی را از دوربین به دستگاه ضبط انتقال می دهد. همچنین امکان دسترسی به فیلم ها از طریق یک دستگاه داخلی یا فضای ذخیره سازی ابری فراهم می شود. فرآیند نصب آنها در مقایسه با دوربین سیمی سریع و روان است. آنها برای استفاده موقت ایده آل هستند. زیرا راه اندازی، جابجایی یا حذف آن آسان است. با این حال، آنها به یک کابل برای تامین برق نیاز دارند.
دوربین IP PTZ: دوربین های Pan-tilt-zoom می توانند از طریق یک اپراتور از راه دور زاویه و میدان دید خود را تنظیم کنند. آنها به کاربران امکان می دهند تا رویدادها را با کنترل بیشتری ردیابی کنند. همچنین می توانند مناطق بالقوه بزرگ را پوشش دهند و معمولا برای نظارت بر فضاهای باز عمومی استفاده می شوند.
دوربین ثابت: دوربین های مدار بسته تحت شبکه ثابت میدان دید را در یک نمای واحد ارائه می دهند و به طور مداوم سوژه ها را در یک زاویه از پیش تعیین شده زیر نظر دارند. دوربین های ثابت به طور گسترده در فضاهای باز و بسته مانند فروشگاه های خرده فروشی و دفاتر تجاری استفاده می شوند. در مقایسه با دوربین های PTZ، آنها به پهنای باند کمتری برای پشتیبانی نیاز دارند.
مزایای دوربین مدار بسته تحت شبکه
دوربین مداربسته IP به شما این امکان را می دهد که هر مکانی را از راه دور نظارت و کنترل کنید. نظارت چندین مکان از راه دور از یک ایستگاه مرکزی، پتانسیل صرفه جویی زیادی را در هزینه ها ارائه می دهد. این روزها، سیستم های امنیتی مبتنی بر دوربین IP پیشرفته، مقرون به صرفه و بسیار انعطاف پذیر هستند. آنها دارای مزایای زیر هستند.
- کاهش فعالیت مجرمانه: با اطمینان از واضح و قابل مشاهده بودن سیستم دوربین مداربسته خود، به مجرمان احتمالی هشدار می دهید که کسب و کار شما امنیت را جدی می گیرد و در پیگرد قانونی افراد مجرم تردیدی نخواهد داشت.
- نظارت بر ایمنی کارکنان: دوربین های مدار بسته تحت شبکه می تواند کارکنان را وادار کند که از رویه های ایمنی کسب و کار شما پیروی کنند. در صورت وقوع حادثه، می توانید از فیلم های ضبط شده برای ادعای بیمه علیه کارکنان متخطی استفاده کنید.
- نظارت بر عملکرد کارکنان: این مزیت به ویژه برای مشاغل بزرگتر که مایل اند رفتار و عملکرد کارکنان خود را تحت نظر بگیرند، بسیار مهم است. آنها می توانند وقت شناسی و حضور و غیاب را بررسی و بر رفتار حرفه ای کارکنان نظارت کنند.
- کاهش حق بیمه: یک مزیت عمده برای همه مشاغل، صرف نظر از نوع و اندازه آنها، این است که نصب دوربین مدار بسته تحت شبکه مقرون به صرفه است و ریسک امنیتی و هزینه بیمه شما را کاهش می دهد. علاوه بر این، آنها ارائه شواهد را در کنار ادعای بیمه بسیار آسان تر می کنند. به این ترتیب، می توانید با اطمینان از اینکه ادعای شما با فیلم های ضبط شده مشابه است، از کسب وکار و کارمندان خود محافظت کنید.

ویژگی های ضروری دوربین های IP
- فضای ابری و ذخیره سازی داخلی: فضای ذخیره در دوربین های مدار بسته تحت شبکه اهمیت زیادی دارد. طبق قانون، بسیاری از شرکتها ملزم بهنگهداری فیلمهای امنیتی برای مدت زمان مشخص بسته به صنعت و وظایف محلی خود هستند. سیستم امنیتی هیبرید ابری نیز ایمنتر و قابل اعتمادتر و راهحلی پیشرفته برای تهیه نسخه پشتیبان از فیلم ها است.
- قابلیت PoE:دوربین های IP از طریق اتصال PoE تغذیه می شوند. این کار خطر و هزینه اجرای سیم برق را از بین می برد. همچنین دوربینهای IP PoE تمایل به انتقال با ثباتتر داده ها دارند و کمتر با تداخل دستگاههای مجاور مواجه میشوند.
- رمزگذاری داده های ویدیویی: میزانامنیت دوربین مداربسته IP به سطح رمزگذاری داده ها و امنیت شبکه آن بستگی دارد. رمزگذاری روشی برای پنهان کردن اطلاعات است تا تنها اشخاص مجاز بتوانند به آن دسترسی داشته باشند.
شاید دوست داشته باشید : دوربین های مدار بسته آنالوگ که دوربین های مداربسته های انالوگ را در آن توضیح داده ایم شاید برای شما جالب باشد.
ویژگی های اضافی دوربین های IP
- اشتراکگذاری فوری ویدیو: یکی از قابلیتهای سیستمهای نظارت IP مدرن، امکان اشتراکگذاری تصاویر ویدیویی از طریق پیامک، ایمیل یا لینک است. این ویژگی میزان زمان لازم برای هشدار به مقامات را هنگام وقوع حوادث و اقدامات فوری کاهش می دهد.
- کیفیت ویدیو: دوربین های مدار بسته تحت شبکه عموما در مقایسه با دوربینهای آنالوگ کیفیت تصویر بالاتری ارائه میدهد. از آنجایی که آنها سیگنال های دیجیتال را ارسال می کنند، می توانند جزئیات بیشتری را ثبت کنند. بنابراین امکان تجزیه و تحلیل ویدیویی پیشرفته مانند تطبیق چهره در نرم افزار وجود دارد.
- جریان ثابت: دوربین های IPدر حالت پایدار، پهنای باند کمتری مصرف میکنند. این باعث میشود مقیاس پذیرتر و هزینه کمتری برای شرکتها و سازمانهای بزرگ داشته باشند. اما در حالت ثابت، دوربین ها هر 20 ثانیه یک بار یک جریان ثابت از تصاویر کوچک رمزگذاری شده را به ابر ارسال می کنند. با توجه به پهنای باند کمتر، بیش از 100 دوربین حالت ثابت می توانند اتصال شبکه مشابهی را به اشتراک بگذارند و پهنای باند یکسانی را به عنوان یک دوربین ابری سنتی مصرف کنند.

نحوه عملکرد دوربین های مدار بسته
روش کار دوربین مداربسته IP ساده و راحت است. آنها را می توان در یک شبکه سیمی از طریق یک کابل اترنت (PoE) متصل به یک مودم یا روتر باند پهن، به صورت بی سیم با استفاده از یک روتر WiFi یا از طریق یک شبکه سلولی استفاده کرد. و به جای انتقال ویدیو از طریق کابل یا DVR، تصاویر دیجیتال را از طریق یک اتصال داده ارسال می کنند.
دوربین های مدار بسته تحت شبکه تصاویر را به همان روشی که هر دوربین دیجیتالی انجام می دهد ضبط می کنند. چیزی که آن را متفاوت می کند، توانایی آن در فشرده سازی فایل ها و انتقال آنها از طریق شبکه است. در دوربین همه چیزهای مورد نیاز برای انتقال تصاویر از طریق شبکه در واحد تعبیه شده است. این دستگاه مستقیما به شبکه متصل است و بسته به نوع دوربین، ممکن است ویدیو را در منبع حافظه متصل ذخیره کند یا برای ذخیره سازی به دستگاه دیگری در شبکه متصل شود یا ویدیوی ضبط شده در اینترنت قرار دهد.
دیدگاهتان را بنویسید