تعمیر و حل مشکل آنتن دهی گوشی

مقدمه ای برای مشکل آنتن دهی گوشی
در این مقاله قصد داریم نکات ضروری درباره رفع مشکل آنتن دهی گوشی را به شما توضیح دهیم. مردمان موجود در جهان امروزی از گوشی های هوشمند خود، در اکثر مواقع استفاده می کنند. به خیال برخی از کاربران، گوشی های هوشمند همیشه تحت فرمان صاحبین خود هستند. اما این باور غلط می باشد. برای مثال در زمانی که آنتن گوشی پریده باشد، صاحب گوشی چطور میتواند دستورات خود را به گوشی هوشمندش وارد کند.
به طور معمول برای اکثر کاربران تلفن های همراه، مشکل پریدگی آنتن به یک امر معمولی تبدیل شده است. اما با این حال، شاید برای بسیاری از شما جای سوال باشد که چرا گوشی های هوشمند با این مشکل مواجه می شوند. مطمئن باشید که هیچ کس علاقه ندارد در یک موقعیت حیاتی که نیازمند گوشی همراهش است با پریدگی آنتن مواجه شود. اما نکته جالب این است که طبق آمار های ارائه شده، پریدگی آنتن تقریبا برای هفتاد و پنج درصد از مردم یک جامعه اتفاق می افتد.
پریدن آنتن گوشی
در صورت مواجه شدن با مشکل آنتن دهی گوشی، نیازی به نگرانی نیست زیرا میتوانید با انجام راه کار های ساده ای آن را برطرف کنید. در بسیاری از موارد ممکن است پریدگی آنتن تلفن همراهتان بر اثر ضربه خوردن یا بدون وجود علت خاصی رخ دهد. شما در چنین شرایطی امکان استفاده از سیم کارت خود را به هیچ عنوان نمیتوانید داشته باشید. پس باید سریعا مشکل پیش آمده را برطرف سازید. علت بروز این مشکل به دلایل متعددی بستگی دارد. در بسیاری از موارد ممکن است علت مشکل رخ داده از جانب اپراتور سیم کارتتان باشد. همچنین در برخی موارد مشاهده شده که تلفن هوشمند با مشکلات سخت افزاری مواجه گردیده است. اگر از سلامت اپراتور سیم کارتتان اطمینان دارید، در ادامه مقاله با ما همراه باشید تا دلایل و راه برطرف کردن این مشکل را برای شما بیان نماییم.
علت بروز مشکلات آنتن دهی تلفن همراه
برای جلوگیری یا درمان معضل عنوان شده، باید در ابتدا با علت بروز مشکلات آنتن دهی تلفن همراه آشنا شوید. همانطور که گفتیم به غیر از بروز مشکلات اپراتوری، بسیار دیگر از مشکلات ایجاد شده، منشا سخت افزاری دارند. به وجود آمدن مشکلات سخت افزاری دلایل بسیاری میتوانند داشته باشند برای مثال استفاده از قاب نامناسب یا ضربه خورد تلفن همراه را میتوان نمونه ای از این دلایل به شمار آورد. در ادامه شما را با اکثر مشکلات سخت افزاری که موجب پریدن آنتن گوشی می شود، آشنا می سازیم. در بعضی موارد به دنبال فلش کردن گوشی و تغییر رام اصلی آن، ممکن است این مشکل به وقوع بپیوندد. برای رفع مشکل ایجاد شده باید رام قبلی را دوباره روی گوشی نصب نمود. مورد بعدی مربوط به تغییر کیس یا لوازم جانبی می باشد. سعی کنید برای تلفن همراه خود، لوازم جانبی اورجینال تهیه نمایید.

در برخی موارد مشاهده شده که مشکل آنتن دهی گوشی به دلیل تغییرات نرم افزاری رخ می دهد. این تغییرات شامل تغییر کردن تنظیمات شبکه تلفن همراه و تغییر شبکه های 2G،3G و 4G است. فرسوده شدن سیم کارت یکی دیگر از مشکلات سخت افزاری می باشد. برای رفع آن باید سیم کارت را تمیز کنید یا به نمایندگی مربوطه، جهت تعویضش مراجعه نمایید. برخی وسایل، آنتن دهی را مختل می کنند. باید گوشی تلفن خود را از اشیای مذکور دور نمایید. در برخی از موارد ممکن است در یک مکان نامناسب جغرافیایی قرار گرفته باشید که آنتن دهی ضعیفی داشته باشد، مانند زیرزمین یک ساختمان چند طبقه. خب برای رفع این مشکل میتوانید از دستگاه های تقویت سیگنال آنتن تلفن همراه، بهره ببرید.
رفع مشکل آنتن دهی گوشی
خب در پاراگراف بالا با دلایل بروز مشکلات آنتن دهی تلفن همراه آشنا شدیم. در این قسمت قصد داریم چگونگی رفع مشکل موجود را برای شما بیان نماییم. به صورت جامع، ممکن است مشکل آنتن دهی تلفن شما به سه شیوه به وقوع بپیوندد. این شیوه های به ترتیب عبارت اند از آنتن دهی ثانیه ای، آنتن دهی کاذب و وضعیت بدون آنتن. در آنتن دهی ثانیه ای، مشکل ابتدایی این است که وقتی گوشی را روشن می کنید بعد از گذشت چند ثانیه آنتن گوشی می پرد. معمولا مشکل نامبرده به دنبال بروز مشکلات سخت افزاری و خرابی IC PF رخ می دهد. برای برطرف کردن این مشکل باید ای سی مذکور را تعویض نمایید. مورد بعدی مربوط به آنتن دهی کاذب است. در این مورد، خطوط آنتن دهی تلفن همراهتان پر می باشند ولی امکان برقراری یا دریافت تماس را ندارید.

داشتن مشکلات سخت افزاری
در اصطلاح گوشی شما با آنتن دهی کاذب مواجه گردیده است. تعمیر مشکل پیش آمده فقط از عهده یک تعمیرکار ماهر بر می آید. تعمیرکار مذکور با تعویض IC PF یا با بهره گیری از هیتر، به رفع معضل موجود می پردازد. آخرین مورد به وضعیت بدون آنتن اختصاص دارد. در این شرایط، تلفن همراهتان به کلی فاقد آنتن می باشد و به صورت آفلاین در شبکه ثبت شده است. معمولا به دنبال بروز این مشکل تمام خطوط آنتن از بین رفته و در کنارشان یک اخطار گزارش می شود.
اخطار فوق ممکن است به سه صورت گزارش شود. این اخطار ها به ترتیب عبارت اند از NO Sim، Searching و No service. اولین پیغام به معنی شناسایی نشدن سیم کارت توسط تلفن همراه می باشد. دومین اخطار به تنظیم نبودن زمان و تاریخ گوشی همراه اختصاص دارد. آخرین اخطار به شما می گوید که یکی از آی سی های دستگاهتان دچار مشکل شده است.
نحوه آگاهی از میزان واقعی آنتن تلفن همراه

جهت جلوگیری از مشکل آنتن دهی گوشی خود، باید میزان آنتن موجود در آن لحظه را بسنجید. برای این کار باید وارد منوی تنظیمات گوشی خود شده و به بخش درباره تلفن، مراجعه نمایید. سپس با انتخاب گزینه Status وضعیت آنتن دهی گوشی خود را بررسی کنید. در صفحه باز شده یک قسمت وجود دارد که میزان آنتن موجود در تلفن همراه شما را بر حسب DB نشان می دهد. اگر عدد به نمایش گذاشته شده در محدود عددی شصت قرار گرفته باشد، نشان دهنده سلامت وضعیت آنتن دهی تلفن همراهتان می باشد. اگر محدوده عددی فوق بیشتر از شصت یا کمتر از آن بود، باید برای تعمیرش به تعمیرکاران حرفه ای مراجعه نمایید.
بررسی غیر فعال شدن گوشی در شبکه
اختلال در سریال گوشی یا همان IMEI ، یکی از مواردی است که موجب بروز مشکل آنتن دهی گوشی می شود. در هنگام بروز این مشکل، خطوط آنتن گوشی شما به طور کلی ناپدید می گردند. مشکل فوق، به معنی این است که گوشی شما مورد تایید شبکه نمی باشد. در واقع تلفن همراه شما روشن می شود ولی آنتن ندارد. اگر گوشی فوق را با سیم کارت روشن کنید با یک پیغام امنیتی تحت عنوان Sim Card Registration Failed مواجه می شوید.
برسی IMEI گوشی با کد دستوری
برای رفع مشکل پیش آمده دو راه حل وجود دارد. ابتدا شماره سریال گوشی شما باید به وسیله شرکت مخابرات به شبکه وارد گردد. در غیر اینصورت باید به مراکز تعمیرات موبایل مراجعه کرده تا تعمیرکاران این مراکز با استفاده از باکس های نرم افزاری مشکلتان را برطرف سازند. ممکن است برایتان سوال پیش بیاید که چگونه شماره سریال گوشی خود را چک کنیم. در پاسخ به این سوال باید گفت که با شماره گیری کد دستوری *06*# سریال شما آشکار می گردد.
اگر مشکل آنتن دهی گوشی شما از سریالش باشد، بعد از وارد کردن کد دستوری نامبرده، به جای نمایش سریال گوشی با برخی علائم و اعداد مواجه می شوید. علائم و اعداد مذکور به ترتیب عبارت اند از علامت تعجب، علامت سوال، اعداد یک تا پنج و کلمه No Serial. تعمیرکاران به این مشکل در اصطلاح، پرش RPL می گویند. برای رفع این مورد باید شماره سریال را ترمیم کنید. اگر در ظاهر سریال گوشی شما مشکلی نداشت ولی باز با این حال با پریدگی آنتن رو به رو بودید، باید تنظیمات مربوط به انتخاب شبکه را به صورت دستی وارد نمایید.
استفاده از حالت پرواز جهت رفع مشکل آنتن دهی گوشی
در بسیاری از موارد برای رفع مشکل آنتن دهی گوشی همراه خود میتوانید از گزینه حالت پرواز استفاده کنید. طبق بررسی گزارشات مردمی، بسیاری از کاربران ادعا کردند که با قرار دادن گوشی خود در حالت پرواز و برگرداندن آن به حالت قبلی، مشکلشان برطرف شده است. جهت انجام این عملیات میتوانید ابتدا نوار نوتیفیکیشن تلفن خود را به سمت پایین کشیده و سپس گزینه حالت پرواز را فعال نمایید. بعد از گذشت 30 ثانیه گزینه فعال شده را غیر فعال کرده و دوباره خطوط آنتن گوشی خود را بررسی نمایید.
راه اندازی مجدد تلفن همراه

برای از بین بردن مشکل به وجود آمده، خاموش و روشن کردن تلفن همراه گزینه مناسبی می باشد. با این عمل، سیستم عامل تلفن شما دوباره راه اندازی شده و احتمال اینکه خطوط آنتن شما برگردند نیز بالا می رود. اما اگر تمام موارد نامبرده در این مقاله در جهت رفع مشکل آنتن دهی موبایلتان کارساز نبودند، به سراغ تنظیمات بازگشت به کارخانه بروید. با این کار، شما تنظیمات گوشی خود را دقیقا به زمانی که آن را خریداری کرده بودید باز گردانی می کنید. لازم به ذکر است که با انجام این مرحله تمام اطلاعات موجود در حافظه داخلی گوشی شما پاک می گردد. تنها اطلاعات باقی مانده، اطلاعات موجود در حافظه جانبی گوشی است.
دیدگاهتان را بنویسید