چگونه تعمیرکار موبایل شویم

تعمیرکار موبایل و مشاغل مربوط به تعمیرات گوشی به علت افزایش تعداد کاربران تلفن همراه امروزه به مشاغل پر درآمدی تبدیل شده اند. با توجه به افزایش قیمت ها و کاهش سطح درآمد در جامعه، آسیب پذیر بودن تلفن های همراه و قیمت بالای آن ها همواره تعمیر و عیب یابی این دستگاه الکترونیکی حساس، مناسب ترین ایده می باشد. از همین رو گرایش عمده ای به سمت شغل تعمیرات موبایل در سراسر کشور ایجاد شده است و جزو مشاغل محبوب در بین تازه کاران صنایع الکترونیکی محسوب می شود. البته توجه داشته باشید که هوشمندانه تصمیم بگیرید و پیش از اشباع شدن این شغل اقدام به یادگیری در زمینه آموزش تعمیرات گوشی در کافه آموزشگاه کنید تا هر چه زودتر کسب و کار خود را راه اندازی نمایید. در این مقاله قصد داریم که شما را با شغل تعمیرکار موبایل آشنا و نقاط قوت و ضعف این شغل را دقیق تر بررسی نماییم. پس با ما همراه باشید.
معرفی شغل تعمیرات موبایل:
آیا تا به حال به کار شغل تعمیرکار موبایل فکر کرده اید؟ آیا می دانید که این شغل جزو مشاغل پردرآمد فنی در ایران می باشد؟ با دقت در پیرامون خود مشاهده می کنیم که نیاز به تکنولوژی و تلفن های همراه روز به روز در حال افزایش است. به گونه ای که افراد 80 درصد از کارهای خود را به کمک گوشی های هوشمند انجام می دهند. از این رو با پر رنگ شدن نقش تلفن های همراه، شغل تعمیرکار موبایل مورد توجه بسیاری از افراد قرار گرفته است. شغل تعمیرکار موبایل در واقع به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که در جهت عیب یابی، رفع مشکلات گوشی و تعویض قطعات آن صورت می گیرد. برای مثال شامل تعویض و تعمیر تاچ و ال سی دی، باتری و سایر قطعات می شود. کافه آموزشگاه با فراهم نمودن دوره های عملی و کارگاه های آموزشی در زمینه تعمیرات موبایل، آماده همکاری با علاقه مندان در این حوزه می باشد.

بازار کار تعمیرات موبایل چگونه است؟
همانطور که قبلا عنوان شد، موبایل ها از جمله پر مصرف ترین وسایل الکترونیکی بوده و اغلب کارهایی از جمله خدمات پرداخت، خرید، گفتگو و سایر امکانات دیگر را برای کاربران فراهم می سازند. از این رو با توجه به افزایش استفاده از این وسیله هوشمند، تقاضا برای تعمیرات موبایل افزایش خواهد یافت. از طرفی دیگر امروزه شاهد افزایش قیمت دلار هستیم و همین امر موجب کاهش توان خرید گوشی در افراد شده است. به همین دلیل بسیاری از افراد ترجیح می دهند که به تعمیرکار موبایل مراجعه نمایند. در نتیجه این عوامل نشان می دهد که حرفه تعمیرکار موبایل در ایران رشد خوبی داشته و جزو شغل های پردرآمد در ایران خواهد بود اما توجه داشته باشید که چنانچه قصد یادگیری و وارد شدن به بازار کار، این حرفه پر رونق را دارید. هرچه زودتر اقدام نمایید، چراکه احتمال اشباع شدن این شغل نیز وجود دارد.
چگونه وارد بازار کار تعمیرات موبایل شویم؟
سوالی که ممکن است برای افراد پیش بیاید، این است که چگونه وارد بازار کار تعمیرات موبایل شویم؟ برای ورود به این بازار و موفقیت در آن بایستی دانش و مهارت کافی در زمینه تعمیرات موبایل و تعویض قطعات برندهای مختلف گوشی را داشته و قادر به رفع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری تلفن های همراه باشید. از این رو یک تعمیرکار موبایل موفق، باید توانایی رفع مشکلاتی از جمله فلش کردن، عیب یابی تاچ گوشی، داغ شدن گوشی و تعویض قطعات آن را داشته باشد. در گذشته افراد به صورت تجربی مهارت های مربوط به تعمیرات موبایل را یاد می گرفتند اما امروزه به علت پیچیدگی و رشد دنیای تکنولوژی تبدیل شدن به یک تعمیرکار موبایل موفق، علاوه بر مهارت، نیازمند دانش کافی نیز می باشد. بنابراین تعمیر کاران موبایل پیش از وارد شدن به بازار کار حتما باید در دوره های آموزش تعمیرات موبایل شرکت نموده تا برای ورود به این بازار مهارت و دانش لازم را کسب نمایند.

چگونه به عنوان یک تعمیرکار موبایل درآمد خود را افزایش دهیم؟
هر چقدر مهارت و تسلط بیشتر در حوزه موبایل داشته باشید، کم کم به شهرت و اعتبار خوبی دست پیدا خواهید کرد. همین شهرت و اعتبار باعث جلب رضایت مشتریان و افزایش مراجعه کنندگان می شود و بدین ترتیب درآمدتان افزایش خواهد یافت. یک راه دیگر برای افزایش درآمد خود به عنوان یک تعمیرکار موبایل، تبلیغات در شبکه های اجتماعی، بیلبورد ها و چاپ و توزیع تراکت ها است. یکی دیگر از راه های افزایش درآمد، خرید گوشی های دست دوم و معیوب از فروشندگان، تبدیل آن به گوشی های سالم و فروش آنها با قیمت بالاتر می باشد. البته توجه داشته باشید که گوشی مذکور نباید بیش از اندازه خراب باشد و از طرف دیگر مدل گوشی بسیار پایین نباشد. چرا که ممکن است به دلیل پایین بودن مدل آن، مشتریان کمتری خواهان خرید آن باشند.
پیشنهادی کافه آموزشگاه: بهترین سن برای یادگیری تعمیرات موبایل چیست؟
سرمایه مورد نیاز برای ورود به بازار کار تعمیرات موبایل چقدر است؟
خبر خوب برای شروع و ورود به بازار کار تعمیرات موبایل این است که برای شروع کار به عنوان تعمیرکار موبایل نیاز به سرمایه زیادی نخواهید داشت. چرا که این حرفه یک کار خدماتی بوده و خوشبختانه برای شروع کارهای خدماتی به سرمایه اندکی نیاز دارید. از این رو می توانید بعد از گذراندن دوره های تعمیرکار موبایل با تعمیرکاران دیگر موبایل که نیازمند همکاری می باشند، در هزینه های اجاره و رهن شریک شوید. البته بعد از اینکه کار شما رونق گرفت، می توانید کار مستقل خود را شروع نموده و به صورت تخصصی مرکز تعمیرات موبایل خود را افتتاح نمایید.
درآمد تعمیرکار موبایل:
درآمد تعمیرات موبایل متغیر است و بسته به عوامل مختلفی مانند کیفیت کار، موقعیت مکانی فروشگاه، دانش، تخصص و تجربه شما بستگی دارد. چرا که اکثر افراد ترجیح می دهند که کار تعمیرات موبایل خود را به افراد حرفه ای واگذار نمایند و کمتر به افراد تازه کار و کم تجربه مراجعه می کنند. به طور کلی درآمد متوسط تعمیرکار موبایل در ماه می تواند بین 15 تا 20 میلیون تومان باشد. توجه داشته باشید که این میزان از درآمد برای افراد مبتدی بوده و افراد حرفه ای در این زمینه درآمدی حدود 20 تا 30 میلیون تومان را خواهند داشت.
ابزار و لوازم مورد نیاز شغل تعمیر کار موبایل:
به طور کلی خدمات ارائه شده توسط تعمیرکار موبایل متنوع بوده و شامل خدمات مشاوره ای، نصب و فروش تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری تلفن همراه می باشد. بسته به این عوامل ابزار و لوازم شغل تعمیرات موبایل عبارتند از:
- انواع پیچ گوشتی و آچار.
- سیم قلع.
- روغن فلکس.
- میکروسکوپ یا دستگاه لوپ.
- مولتی متر.
- منبع تغذیه.
- دستگاه هیتر.
- ست پنس.
- شابلون.
- گیره کار.
- قاب باز کن.
علاوه بر این موارد یک تعمیرکار موبایل، همواره به کامپیوتر و لپ تاپ نیز نیاز دارد.
مزایا و معایب شغل تعمیرکار موبایل:
به طور کلی هر شغلی مزایا و معایب خود را دارد. از این رو مزایا و معایب تعمیرکار موبایل عبارتند از:
- پر استرس بودن حرفه: تلفن های هوشمند به دلیل ساختار پیچیده و بسیار حساسی که دارند، نیازمند تمرکز و دقت بسیار بالا می باشند. از این رو حرفه ای پر استرس محسوب می شود. اما اگر به صورت اصولی آموزش ببینید و به کار خود ایمان داشته باشید با کمترین استرس می توانید کار خود را پیش ببرید. چرا که انتظارات مشتریان از شما بسیار بالا خواهد بود.
- علاقه : مهم ترین عنصر در موفقیت هرکاری علاقه است. توجه داشته داشته باشید که اگر به تعمیرکار موبایل بودن علاقه مند نیستید، به مرور زمان برای شما امری تکراری خواهد شد.
پیشنهادی ویژه کافه آموزشگاه: شغل تعمیرات موبایل در خارج کشور
مراحل حرفه ای شدن تعمیرکار موبایل:
برای تبدیل شدن به یک تعمیرکار موبایل حرفه ای مراحل زیر به شما پیشنهاد می شود:
- به روز باشید و با نحوه تعمیرات انواع مدل های موبایل آشنا باشید: از آنجایی که دنیای تکنولوژی در حال پیشرفت است و شرکت های سازنده در حال توسعه جدیدترین مدل های گوشی می باشند، همواره باید به فکر بهبود تخصص خود و رفع انواع مدل های گوشی باشید.
- از قطعات اصل استفاده کنید: استفاده از قطعات بی کیفیت از اعتبار شما به عنوان یک تعمیرکار موبایل می کاهد، به همین دلیل دقت داشته باشید که برای افزایش مشتریان خود همواره از قطعات اصل استفاده کنید.
- با تعمیرات نرم افزاری و سخت افزاری انواع موبایل اندروید و آیفون آشنا باشید: به طور کلی مشکلات گوشی شامل سخت افزاری و نرم افزاری می شوند. یک تعمیرکار موبایل موفق باید با نحوه عیب یابی و تعمیر انواع مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری سیستم عامل های اندروید و آیفون آشنا باشد.

راهکار تضمینی برای افزایش درآمد تعمیرکار موبایل:
راهکارهای تضمینی جهت افزایش درآمد تعمیرکار موبایل عبارتند از:
- دانش خود را بروز کنید: همواره سعی کنید در دوره های آموزشی بیشتر در جهت ارتقای مهارت خود شرکت نمایید.
- موقعیت مکانی مناسبی را انتخاب کنید: در صورتی که قصد راه اندازی مغازه تعمیرات موبایل را دارید، توصیه می شود که مغازه خود را در محله های پر رفت و آمد تاسیس نمایید.
- خدماتی با کیفیت ارائه دهید: کیفیت ارائه خدمات باعث افزایش اعتبار و اعتماد مشتریان شده و تبدیل شدن آنان به مشتریان وفادار می گردد.
- خدماتی منحصر به فرد ارائه دهید: برای افزایش مشتریان و رضایت آنان خدماتی از جمله ارائه گارانتی یا تخفیفات بعدی به مشتریان ارائه کنید.
- در کار سرعت داشته و خوش قول باشید: برای موفقیت و افزایش حس رضایتمندی مراجعه کنندگان، سرعت و خوش قول بودن را اولویت خود قرار دهید.
- قیمت مناسب داشته باشید: قیمت مناسب در ازای ارائه خدمات با کیفیت منجر به تبلیغ کار شما در این حوزه می شود.
فرآیند تعمیر گوشی به چه صورت است؟
به طور کلی در فرآیند تعمیر گوشی سه مرحله کلی وجود دارد که لزوما باید انجام بگیرند. مرحله اول عیب یابی تلفن همراه می باشد که تعمیرکار موبایل باید تمامی مشکلات سخت افزاری و نرم افزاری گوشی موبایل در مدت زمان کوتاهی شناسایی نماید. مرحله دوم تعمیر و تعویض قطعات موبایل می باشد که یکی از کارهای اصلی تعمیرکار موبایل محسوب می شود. در پایان کار نیز باید سرویس و تست گوشی انجام شود تا از درست بودن تعمیرات گوشی اطمینان حاصل نمود. توجه داشته باشید که در مرحله تعمیر و تعویض، اغلب تعمیرکاران با مشکلات نرم افزاری گوشی مواجه می شوند.
تعمیر کار موبایل شدن با کافه آموزشگاه:
کافه آموزشگاه، یکی از موسسه های پیشگام در برگزاری دوره های تخصصی در استان تهران می باشد. دوره های آموزشی کافه آموزشگاه می تواند نقطه ورود افراد به حرفه و دنیای کار باشد. این موسسه با برگزاری دوره های عملی و فراهم سازی فضایی مفرح و شاد در کنار یادگیری در تلاش است که همواره یادگیری حرفه های مختلف را به سرگرمی مبدل نماید. با شرکت در دوره های تخصصی این موسسه علاوه بر یادگیری و کسب مهارت در پایان، گواهینامه رسمی و بین المللی دریافت خواهید نمود. شایان ذکر است که این دوره ها برای افراد شاغل مناسب می باشد. چرا که امکان برگزاری کلاس از ساعت 9 شب تا 9 صبح یا پنجشنبه و جمعه را وجود دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید با شماره 02188949711 تماس و از مشاوره آموزشی رایگان کافه آموزشگاه بهرمند شوید.
دیدگاهتان را بنویسید