چگونگی نصب دوربین مداربسته روی گوشی

جهت انتقال تصویر دوربین مداربسته بر روی گوشی تلفن همراه، به چه ابزاری نیاز است؟
جهت نصب دوربین مداربسته روی گوشی، نیازمند یک سری تجهیزات هستیم. نکته قابل توجهی که در مورد انتقال تصاویر ضبط شده یا زنده، به بیرون از شبکه اصلی وجود دارد، این است که انتقال تصاویر بدون وجود اینترنت، ناممکن است. نوع سیستم دوربین مداربسته ای که در محیط اجرا شده است، در انتقال تصاویر ضبط شده و تصاویر زنده، تاثیرگذار میباشد. در روش IP Static و در روش DDNS، سیستم دوربین مداربسته، نیازمند خرید سرویس مورد نظر از سایر کمپانی ها به صورت اشتراک بلند مدت میباشد. بسته به نوع سیستم پیاده سازی دوربین مداربسته، تجهیزات و ابزار مورد نیاز، متفاوت میباشد. از این رو، سیستم دوربین مداربسته به دو دسته تقسیم شده است: که در ادامه به نصب دوربین در کافه آموزشگاه به هردو آنها میپردازیم.
1- نصب دوربین مداربسته روی گوشی همراه با دستگاه DVR یا دستگاه NVR:
انتقال تصویر در این حالت به سه روش، استفاده از سرویسهای P2P، استفاده از IP Static و استفاده از سرویسهای DDNS تقسیم شده است.
2- نصب دوربین مداربسته روی گوشی مستقل و بدون دستگاه DVR یا دستگاه NVR:
انتقال تصویر در این حالت، از سرویسهای اختصاصی کمپانی سازنده، پیروی میکند. کمپانی سازنده، اپلیکیشنهای خاص و مخصوصی را ارائه کرده است که تحت سیستم عاملهای مختلف (اعم از اندروید، IOS، ویندوز و لینوکس) فعالیت میکند. از این رو، کاربر میتواند بدون استفاده از تجهیزات خاصی و بدون صرف هزینه های اضافی، از طریق اینترنت به تصاویر ضبط شده و آنلاین دسترسی داشته باشد. برای مثال، دوربین مداربسته برند شیائومی، با استفاده از اپلیکیشن Mi Home فعالیت میکند و کاربر میتواند در هر زمان و در هر مکانی، تصاویر ضبط شده و آنلاین دوربین مداربسته را با اینترنت در اپلیکیشن معرفی شده، چک کند.

برنامه های لازم برای نصب دوربین مداربسته روی گوشی
جهت نصب دوربین مداربسته روی گوشی، میبایست از اپلیکیشنهای مرتبط و مخصوص استفاده شود. اپلیکیشنها و برنامه های لازم جهت انتقال تصاویر ضبط شده و تصاویر آنلاین، رایگان هستند و کاربر میتواند از آن به صورت فیری و رایگان استفاده کند. پرکاربردترین اپلیکیشنهای انتقال تصاویر دوربین مداربسته بر تلفن همراه شامل iCamViewer، CCTV Viewer، mCam View، XMeye، SuperLive Pro و EverFocus EPRO NVR میشوند. تمام این اپلیکیشنها، خدمات رایگان را به کاربران ارائه میکنند و بر روی تمام سیستم عاملهای مختلف اعم از اندروید و IOS قابل اجرا میباشد. نرمافزارهای مختلف دارای ویژگیها و کارکرد مختلفی هستند که قابلیتهای متفاوتی را ارائه کردهاند ولی نحوه کار تمام نرمافزارها مشابه یکدیگر است.
برای استفاده از اپلیکیشنها و نرمافزارها، میبایست برنامه مخصوص سیستم دوربین مداربسته را بازار، پلی استور (گوگل پلی برای سیستم عامل اندروید و اپ استور برای سیستم عامل IOS) یا گوگل (سایت مربوط به خود برند)، دانلود کرد. قابل توجه شما عزیزان، هر برنامه و اپلیکیشن با برند خاصی از دوربینهای مداربسته، سازگار میباشد. از این رو، اپلیکیشن قادر به دریافت تصاویر ضبط شده یا تصاویر آنلاین برندهای خاص میباشد. پیشتر اشاره کردیم که هر چند انتقال تصاویر به تلفن همراه در هر اپلیکیشن متفاوت میباشد ولی اساس کار همهی اپلیکیشنها یکسان است. ناگفته نماند میتوانید تصاویر را بر روی تبلت هم مشاهده کنید.
اپلیکیشنهای مناسب و سازگار با برند داهوا شامل Smart PSS (قابل اجرا بر روی PC)، iDMSS Plus و gDMSS Plus (قابل اجرا بر روی سیستم عامل اندروید و IOS) میشوند. اپلیکیشنهای مناسب و سازگار با برند هایک ویژن شامل IVMS4200 (قابل اجرا بر روی PC)، IVMS4500 و Hik-Connect (قابل اجرا بر روی سیستم عامل اندروید و IOS) میشوند.

روشهای نصب دوربین مداربسته روی گوشی همراه با دستگاه DVR یا دستگاه NVR
پیشتر هم اشاره کردیم که برای انتقال تصاویر ضبط شده و تصاویر آنلاین بر روی تلفن همراه، نیازمند وجود اینترنت هستیم. از این رو، میتوانید اینترنت تلفن همراه یا تبلت خود را روشن کنید و به دستگاه DVR یا دستگاه NVR متصل شوید و تصاویر دوربینهای مداربسته را تماشا کنید. تنظیمات دستگاه ضبطکننده DVR با دستگاه ضبطکننده NVR متفاوت میباشد یا به عبارتی میتوان گفت که تنظیمات دستگاه آنالوگ با تنظیمات دستگاه تحت شبکه، متفاوت میباشد. تنظیم کردن دستگاه ضبطکننده کاملا برعهده تکنسین میباشد و از عهده افراد عادی خارج است.
برای مثال، دستگاه ضبطکننده DVR با کابل HDMI یا کابل VGA به مانیتور متصل میشود. کابلها میبایست سالم باشند و به درستی به مانیتور متصل شوند. سپس تکنسین میبایست به منظور نصب دوربین مداربسته روی گوشی، تنظیمات دستگاه ضبطکننده DVR را به درستی وارد سیستم کند.
انتقال تصاویر ضبط شده یا تصاویر آنلاین به روش P2P
جهت مشاهدهی تصاویر دوربین مداربسته بر روی تلفن همراه از راه دور به روش P2P، میبایست سیستم دوربین مداربسته شما مجهز به این فناوری باشد. به عبارت دیگر میتوان گفت، دوربین مداربسته میبایست P2P باشد. کافی است اپلیکیشن دوربین مداربسته P2P را بر روی تلفن همراه خود نصب کنید. سپس میبایست حساب کاربری خود را در اپلیکیشن فعال کنید، به منظور فعال کردن حساب کاربری، باید QR CODE دستگاه ضبطکننده DVR را با تلفن همراه خود، اسکن نمایید. در این صورت، دستگاه به لیست اپلیکیشن شما، اضافه میشود. پس از آن که اپلیکیشن بر روی تلفن همراه کاربر، فعال شود، کاربر میتواند تصاویر دوربین مداربسته را در تلفن همراه خود، دنبال کند و تصاویر ضبط شده یا تصاویر آنلاین را از راه دور تماشا کند.
ناگفته نماند که جهت نصب دوربین مداربسته روی گوشی به روش P2P، میبایست سرویس P2P بر روی سیستم دوربینهای مداربسته فعال شود. زمانی که دستگاه ضبطکننده مجهز به این فناوری میباشد، در ابتدا این سرویس غیرفعال میباشد و میبایست توسط تکنسین فعال گردد. در این روش، نیازی به انتقال تصاویر دوربین مداربسته به روش IP Static نمیباشد و در واقع میتوان گفت، انتقال تصاویر از دستگاه ضبطکننده به موبایل به صورت بدون IP Static میباشد.

انتقال تصاویر ضبط شده یا تصاویر آنلاین به روش IP Static
یکی از روشهای نصب دوربین مداربسته روی گوشی، استفاده از روش IP Static میباشد. در این روش، تکنسین تنظیمات لازم را بر روی دستگاه ضبطکننده DVR، مودم و تلفن همراه کاربر، انجام میدهد. تکنسین قبل از شروع تنظیمات، میبایست آیپی استاتیک مورد نیاز را از ISP اینترنت تهیه کند. پس از آن که آیپی استاتیک یا آیپی ولید از شرکت ارائهکننده اینترنت درخواست میشود، به همان شکل نگهداری میشود تا در مرحله آخر، بر روی نرمافزار تلفن همراه کاربر، تنظیم گردد. سپس دستگاه ضبطکننده DVR از طریق کابل HDMI یا کابل VGA به مانیتور وصل میشود. سپس تکنسین میبایست دستگاه ضبطکننده DVR را تنظیم کند. پس از آن که دستگاه ضبطکننده DVR تنظیم شد، آپیپی دستگاه DVR در تنظیمات مودم، وارد میشود.
تکنسین میبایست MOBILE PORT، MEDIA PORT یا پورت تلفن را در تنظیمات مودم وارد کند. معمولا پورت TCP نرمافزار تلفن همراه و پورت TCP نرمافزار کامپیوتر در دستگاه های داهوا معادل 37777 میباشد. در دستگاه های ضبطکننده AHD، پورت تلفن همراه 34600 و پورت کامپیوتر معادل 34567 میباشد. در سایر دستگاه های ضبطکننده، پورت تلفن همراه و پورت کامپیوتر برابر 3000 میباشد. در روش انتقال تصاویر ضبط شده یا تصاویر آنلاین به روش آیپی استاتیک، آیپی دستگاه ضبطکننده DVR و پورت آن، حائز اهمیت است. پس از آن که دستگاه ضبطکننده DVR، مودم و نرمافزار موجود در تلفن همراه کاربر، تنظیم شد، انتقال تصاویر به روش IP Static امکانپذیر است.
بررسی نکات مهم در نحوهی اتصال از راه دور
مورد مهمی که در نصب دوربین مداربسته روی گوشی دارای اهمیت است، این است که کاربر میبایست از مرورگر Internet Explorer استفاده کند. هر سیستم دوربین مداربستهای، نیازمند تنظیمات ویژه و خاصی است که میبایست به صورت جداگانه انجام شود. هر سیستمی تنظیمات ویژهای میطلبد که فقط یک تکنسین ماهر و مجرب از پس آن برمیآید. یکی از مواردی که اهمیت دارد، ترافیک اینترنت میباشد، میبایست این طور گفت که اینترنت با ترافیک بالا لازم نیست ولی سرعت اینترنت، حائز اهمیت است. هر سرعت اینترنت بالا باشد، کیفیت تصاویری که کاربر در تلفن همراه خود مشاهده میکند، بالاتر است و از وضوح بالایی برخوردار میباشد. مطابق موضوعاتی که بیان شد، شما میتوانید با حجم و ترافیک پایین، تصاویر را دریافت کنید و نیاز به ترافیک بالا ندارید.
در حالی که اگر اینترنت ضعیف باشد، کاربر تصاویر بیکیفیتی که وضوح پایینی دارد را مشاهده خواهد کرد. امکان هک دوربین مداربسته وجود دارد. دوربینهای مداربسته همانند هر وسیله الکترونیکی، زمانی که به اینترنت متصل میشود، ممکن است مورد حمله هکرها قرار گیرد و هک شود. برای جلوگیری از هک شدن سیستم مداربسته خود، بهتر است که نام کاربری و رمز عبور را تغییر دهید و مطابق رمزگذاری ایمن (استفاده ترکیبی از حروف بزرگ، حروف کوچک، اعداد و علامتها)، پیش بروید. به هیچ عنوان از رمزهای پیش فرض استفاده نکنید تا کمتر در معرض هک قرار بگیرید یا به عبارتی احتمال هک، کاهش یابد.
چرا انتقال تصاویر ضبظ شده یا تصاویر آنلاین دوربینهای مداربسته، اهمیت دارد؟
اصولا در افراد در محل کار خود یا در محل زندگی خود، دوربین مداربسته نصب میکنند. چرا که همیشه امکان حضور افراد در محل کار و محل زندگیاشان وجود ندارد. از طرفی در محل کار، افراد نمیتوانند بر تک تک واحدها نظارت کنند و میبایست برای نظارت کامل و دقیق بر همه جا، از دوربین مداربسته استفاده کنند. دوربین مداربسته این امکان را برای کاربر فراهم میکند که بتواند همزمان، چندین موقعیت را بررسی کند و به کار افراد نظارت کند. وجود دوربینهای مداربسته در کنترل سرقتها، کارا است و شخص میتواند با انتقال تصاویر ضبط شده یا تصاویر آنلاین، از بروز سرقت و دزدی، جلوگیری کند. از طرفی نظم و عملکرد کارکنان در فضای کاری، بررسی میشود.

گاها افراد از سیستمهای هشداردهنده استفاده میکنند تا در صورتی که دوربینهای مداربسته مورد مشکوکی را دیدند، به تلفن همراه کاربر نوتیفیکیشن دهند. نصب دوربین مداربسته روی گوشی، موجب بهرهوری کارکنان در فضای کاری به خصوص اداره ها، سازمانها و شرکتها میشود. از دوربین مداربسته میتوان برای نظارت بر وسایل ارزشی و قیمتی و همچنین نظارت بر حیوان خانگی استفاده کرد. کنترل از راه دور، مزایای زیادی دارد و شخص میتواند بدون حضور فیزیکی در محل، همه چیز را کنترل کند.
چرا تکنسین ها برای آموزش های کامل به سراغ کافه آموزشگاه میروند؟
کافه آموزشگاه مجری دوره های آموزشی الکترونیکی میباشد. تمام موضوعاتی که در دوره های مختلف تدریس میشوند، تحت نظارت سازمان فنی و حرفهای کشور میباشد. دوره های نصب دوربینهای مداربسته فوقالعاده کامل هستند و صفر تا صد راه اندازی دوربین های مداربسته، تنظیم دستگاه های ضبطکننده، تنظیم مودم و نصب و اجرای اپلیکیشن در تلفن همراه، به کارآموز آموزش داده میشود. دوره های کافه آموزشگاه، محدود نیستند و شما میتوانید دوره ها را استعلام بگیرید و در دورهی مورد نیاز خود شرکت کنید. مدرکی که توسط کافه آموزشگاه ارائه میشود، فوقالعاده معتبر است و شما میتوانید به عنوان کارآموزی که صفر تا صد دوره را سپری کرده است، در کمپانیهای معتبر مشغول به کار شوید.
جهت استعلام و نحوه برگزاری دوره هایی که در کافه آموزشگاه برگزار میشوند، میتوانید با شماره ثابت 02188949711 در تماس باشید و از شرایط برگزاری دوره های آموزشی مطلع شوید. دوره ها برای افراد شاغل به صورت ویژه برگزار میشود و این افراد میتوانند در روزهای پنجشنبه و جمعه در کلاسها شرکت کنند. شرایط دوره های کافه آموزشگاه فوقالعاده میباشد که میتوانید از طریق وب سایت کافه آموزشگاه با کارشناسان و مشاوران در تماس باشید. و یا با شماره 02188949711 تماس حاصل نمایید.
دیدگاهتان را بنویسید