جایگزین های گوگل پلی

گوگلپلی به عنوان یک مرجع تمامعیار در زمینه دانلود و نصب نرمافزارها و بازیهای اندرویدی، گاهی با محدودیتهایی همراه میشود و ایرانیان نمیتوانند آن طور که باید و شاید از امکانات آن بهره ببرند؛ بنابراین قصد داریم جایگزین های گوگل پلی را در این مقاله فهرست کنیم و به آگاهی شما برسانیم. اگر نمیتوانید برنامهای را دانلود کنید یا باید مدام در سایتهای مختلف بگردید پیشنهاد میکنیم این مطلب را از دست ندهید و پلتفرمهای جایگزین را بشناسید.
جایگزین های گوگل پلی
چرا باید پلتفرمی را جایگزین Google Play کنیم؟ در پاسخ به این سوال باید بیتعارف به اصلیترین دلیل اشاره کنیم؛ استفاده از گوگلپلی هر چه قدر هم که خوب و مطمئن باشد به دلیل محدودیتهای اعمالشده در دسترسی به آن، دیگر نمیتوان از آن استفاده کرد.
در واقع کارایی گوگلپلی با این اتفاق به صفر میرسد. باید برای راحتی کار و کم کردن از دردسرهای خود یک پلتفرم دیگر را به عنوان جایگزین انتخاب کنیم. انتخاب نیز مستلزم شناخت است که در این مطلب شناخت حاصل خواهد شد.

در ادامه جایگزین های گوگل پلی را معرفی میکنیم و درباره ویژگیهای هر یک میگوییم.
Samsung Galaxy Apps آسان و در دسترس
از آن جایی که بخش زیادی از بازار موبایل ایران را گوشیهای سامسونگ تصرف کردهاند تصمیم گرفتیم اولین مارکتی که معرفی میکنیم بیربط به این برند نباشد. یکی از جایگزین های گوگل پلی Samsung Galaxy Apps است؛ همان طور که از نام آن هم پیدا است این مارکت برای گوشیهای سامسونگ، دسترسیها و امکانات بسیاری ارائه میدهد. اگر اخیرا نمیدانید باید برنامه یا بازی مورد نظرتان را از کجا بارگیری کنید توصیه ما همین مورد است؛ یعنی مارکت رسمی سامسونگ برای گوشیهای سامسونگ.
سامسونگ گلکسی اپ میتواند در صدر جدول جایگزین های گوگل پلی قرار بگیرد زیرا این ویژگیها را دارد:
- تنوع قابل قبول
- امنیت بالا
- در دسترس بودن
- نصبشده به صورت پیشفرض روی تمام گوشیهای سامسونگ
- حضور بازیها و برنامههای محبوب
مهمترین مزیت کار با این مارکت در دسترس بودن آن است. اگر گوشی شما از برند سامسونگ است دیگر نیازی به دانلود فایل مارکت ندارید. فقط کافی است روی گوشی خود دنبال برنامه بگردید چرا که از قبل و به طور پیشفرض آن را در گوشی خود دارید. روی آیکون Samsung Galaxy Apps بزنید و وارد دنیای برنامهها و بازیها شوید. به همین راحتی!
Aptoide یکی از جایگزین های گوگل پلی
یکی از جایگزین های گوگل پلی Aptoide است. اپتوید محبوبیت بالایی دارد و ایرانیان قبل از این که با محدودیتهای Google Play مواجه شوند از این پلتفرم استفاده میکردند. این ادعا را میتوان به سادگی اثبات کرد. با توجه به اعداد و ارقام، فقط 300 میلیون نفر در سراسر جهان به طور مستمر برنامههای خود را از این بستر دانلود و دریافت میکنند.
برنامه Aptoide توانسته است در جایگاه خوبی بایستد چون در سالهای گذشته با تنوع بخشیدن به فروشگاه افراد زیادی را به سمت خود کشانده است. درست است که جایگزین های گوگل پلی شباهت زیادی به این اپلیکیشن دارند اما اپتوید در این مورد پا را فراتر گذاشته است. این برنامه تفاوتهای فاحشی را با گوگلپلی ایجاد کرده است.
یکی از تفاوتهای اصلی Aptoide با Google Play ساختار ارائه برنامهها و بازیها است؛ ما گوگلپلی را به عنوان یک فروشگاه متمرکز میشناسیم اما اپتوید غیرمتمرکز است و هر کسی میتواند در آن فروشگاه شخصی بر پا کند.

بیشک اپتوید به عنوان متنوعترین برنامه در فهرست جایگزین های گوگل پلی شناخته میشود؛ بر اساس آمار بیش از 650 هزار اپلیکیشن کاربردی شامل برنامهها و بازیها در این مارکت موجود هستند. اگر از بابت دسترسی به گوگلپلی گلایه میکنید ما این جایگزین را به شما توصیه میکنیم.
F-Droid برنامه محبوب
دنبال جایگزین Google Play میگردید اما فروشگاه مورد نظرتان را نمییابید؟ از پرداختهای درونبرنامهای خسته شدهاید؟ در سالهای اخیر استفاده از ترفند Microtransaction بسیار رواج پیدا کرده است اما هنوز هم هستند برنامهها و بازیهایی که به طور صد در صدی رایگان هستند. اگر زیاد بازی میکنید یا برنامههای شما محدود هستند میتوانید به سراغ F-Droid بروید.
مارکت F-Droid فقط و فقط بازیهای رایگان منتشر میکند. بازیها و برنامههای موجود در این فروشگاه دوستداشتنی تماما رایگان هستند و حتی پرداخت درونبرنامهای ندارند. این پلتفرم گزینه بسیار مناسبی برای گیمرها و دوستداران بازی به حساب میآید.

همچنین اگر دوست دارید برنامههای کاربردی نصب کنید اما مدام با پیامهای آنلاک امکانات مواجه میشوید به این مارکت سر بزنید. احتمالا مشکلتان حل خواهد شد.
کافه بازار نمونه داخلی از جایگزین های گوگل پلی
کمتر کسی پیدا میشود که بازار را نشناسد. کافه بازار یا «بازار» یک مارکت داخلی و کاملا ایرانی است که به عنوان بستر همیشهدردسترس، بسیاری از نیازهای ما را بر طرف میکند. درست است گاهی برنامههایی در این مارکت بن میشوند یا انتشار آنها به تعلیق میافتد اما نباید تنوع و امکانات خوب آن را نادیده گرفت.
بازار به عنوان یکی دیگر از جایگزین های گوگل پلی مطرح میشود که ایرانی است و بیشتر بازیهای موجود در آن را هم ایرانیها میسازند اما با جستوجو و گردش در محیط اپ میتوانید برنامه یا بازی مورد علاقه خود را پیدا کرده و نصب کنید.

از دیگر مزیتهای کار با کافه بازار میتوان به سرعت خوب بارگیری آن اشاره کرد. همچنین ترافیک محاسبهشده به دلیل داخلی بودن برنامه کمتر از نمونههای خارجی خواهد بود. پس اگر نگران حجم بسته اینترنتی خود هستید بهترین کار این است که از بسترهای داخلی اقدام به دانلود بازی یا برنامه دلخواهتان کنید.
مایکت ایرانی جایگزین Google Play
فروشگاههای ایرانی کم نیستند و همهروزه در حال رقابت بر سر جذب مخاطب هستند. به قطع میتوان یکی از این مارکتها را به عنوان جایگزین Google Play انتخاب کرد. مارکتی موفق میشود که بتواند نیازهای کاربران خود را رفع کند. یکی از همین فروشگاهها «مایکت» نام دارد. مایکت به عنوان یک پلتفرم ایرانی فعالیت میکند و ساختاری شبیه به سایر فروشگاههای اندرویدی دارد.
برنامه Myket تمام مزیتهایی را که در بخش قبل گفتیم دارد؛ ترافیک کمبها به نسبت مارکتهای خارجی و سرعت خوب دانلود از جمله آنها است اما علاوه بر این موارد طراحی، دسترسی و دیزاین کاربرپسند هم در وبسایت و اپلیکیشن مایکت به چشم میخورد. پس اگر زیبایی و راحتی کار با برنامه برایتان مهم است مایکت را در اولویت خود قرار دهید.
Farsroid یکی دیگر از جایگزین های گوگل پلی
هنگام گشتن بین گزینهها و جایگزین های گوگل پلی مراقب باشید چرا که متخصصان تکنولوژی همیشه میگویند باید مراقب بدافزارها بود. اگر برنامه یا بازی خود را از یک منبع نامشخص دانلود کنید احتمال گرفتار شدن خود به چنین بدافزارها و ویروسهایی را افزایش میدهید.
از اصلیترین منابع میتوان به وبسایتهای نامعتبر اشاره کرد اما همه سایتها چنین نیستند. فارسروید به عنوان یکی از سایتهای معتبر دانلود و نصب برنامه و بازی خدمات بسیار ارزشمندی ارائه میدهد.
بر خلاف موارد قبلی، فارسروید به عنوان یکی از جایگزین های گوگل پلی در وبسایت خود فعالیت بهتری دارد اما برنامه اندروید آن هم اخیرا شروع به فعالیت کرده است که کار با این پلتفرم را بیش از پیش آسان میسازد. اگر دنبال برنامهای میگردید احتمال پیدا کردن آن در فارسروید زیاد است چرا که این سایت بیشتر برنامهها و بازیها را برای دانلود در اختیار قرار میدهد و تنوع فوقالعاده بالایی دارد.
جمعبندی جایگزین های گوگل پلی
جایگزین های گوگل پلی در فهرست بالا معرفی شدند که سعی شد در آن پلتفرمها و مارکتهای خارجی و داخلی در انواع مختلف گنجانده شود. آخرین تصمیم را شما میگیرید. با توجه به نیاز و سلیقهای که دارید میتوانید از بین جایگزین های گوگل پلی یکی را انتخاب کنید و بیمعطلی به سراغ آن بروید.
دیدگاهتان را بنویسید