آموزش نصب داکت اسپلیت

سیستم های سرمایشی و گرمایشی از ضرورت های هر ساختمانی اعم از مسکونی و تجاری میباشد. داکت اسپلیت یکی از انواع این سیستم هاست که به دلیل مزایا و ویژگی های خوبی که دارد از محبوبیت بالایی برخوردار است. داکت اسپلیت از لحاظ عملکرد سرمایشی به اسپلیت و کولرگازی شباهت دارد ولی برای گرم کردن محیط مورد نظر از گردش آب گرم درون داکت اسپلیت استفاده می کند. این سیستم محبوب به صورت توکار و درون سقف تعبیه میشود. کارگذاری و نصب داکت اسپلیت و همچنین تعمیرات آن بسیار تخصصی ست و نیاز به تکنسین و نیروی کار متخصص دارد. بدین منظور کافه آموزشگاه  در دپارتمان نصب بر آن شده است که دوره ی آموزشی نصب و تعمیرات داکت اسپلیت را برای شما کارآموزان علاقه مند به این حوزه از بازار کار برگزار کند. دوره ی آموزش نصب و تعمیرات داکت اسپلیت در کافه آموزشگاه  زیر نظر اساتید متخصص و فنی داکت اسپلیت برگزار میشود و شما میتوانید از کیفیت برگزاری دوره ها اطمینان خاطر داشته باشید. کارآموز با نصب و تعمیرات داکت اسپلیت به صورت کاملا عملی آشنا خواهد شد و در انتهای دوره برای ورود به بازار کار به عنوان نیروی کار متخصص کاملا آماده است.

اموزش نصب داکت اسپلیت

کافه آموزشگاه بهترین انتخاب

مشاوره حرفه ای

مشاوره حرفه‌ای

تنوع مهارت ها

تنوع مهارت ها

آموزش تخصصی

آموزش تخصصی

پشتیبانی قوی

پشتیبانی قوی

مجوزات رسمی

مجوزات رسمی

گواهینامه معتبر

گواهینامه معتبر

سرفصل‌ های دوره

  • تشریح کل سیستم داکت
  • نحوه تست کمپرسور،خازن،فن،اکسپنشن(eupansion)
  • نحوه ایراد یابی سیستم
  • شارژ، دشارژ یا pump down و شارژ، دشارژ حالت زمستانی
  • تشریح مسائل برقی و انتخاب سایز کابل و فیوز
  • نصب کویل گرمایشی و سرمایشی به کانال داکت به وسیله برزنت

شهریه دوره‌ی آموزش نصب داکت اسپلیت

تومان 2,600,000
  • نصب داکت اسپلیت 2،600،000 تومان
  • مدت دوره: یک هفته
  • تناوب دوره: دو هفته

مشاوره جهت ثبت‌نام

مزایای ثبت نام در این دوره

دریافت مدرک معتبر فنی حرفه ای

در کافه آموزشگاه به شما مدرک معتبر فنی حرفه ای به صورت دو زبانه که در 184 کشور مورد تایید میباشد و حکم جواز کسب را دارد اهدا می شود.

برگزاری دوره ها به صورت صددرصد عملی و در کارگاه مجهز

پایه و اساس دوره های کافه آموزشگاه کاملا عملی میباشد و هنرجویان گرامی توسط اساتید خبره و باتجربه در بازارکار مربوطه آموزش می بینند.

مدرسین خبره در بازارکار

کلیه متخصصین و اساتید مشغول به تدریس در کافه آموزشگاه از فارغ التحصیلان برتر دانشگاهی می باشند که علاوه بر تحصیلات، از حرفه و تخصص با مهارت و تجربه بالایی نیز برخوردار هستند.

بازار کار این دوره

با توجه به مزیت های سیستم گرمایشی و سرمایشی داکت اسپلیت استفاده از آنها رو به افزایش است. همچنین به دلیل ضرورت وجود سیستم های سرمایشی و گرمایشی در تمامی ساختمان ها و مجتمع ها بازارکار این حوزه محبوبیت خود را از دست نخواهد داد. کافیست به عنوان یک نیروی کار در زمینه ی کسب دانش تخصصی اقدام کنید و به تکنسینی ماهر تبدیل شوید. خواهید دید که ورود به این بازارکار چقدر راحت خواهد بود و درآمد خوبی با مشغول شدن به این کار کسب خواهید کرد. داکت اسپلیت چه در فصل گرما و چه در فصول سرما استفاده میشود بنابراین در تمامی فصول سال برای این کار نیروی متخصص و ماهر نیاز است. کافی ست با دیدن آموزش های این دوره ی فوق العاده به تکنسینی حرفه ای تبدیل شوید.

سئوالات متداول

عنوان آکاردئون
لورم ایپسوم متن ساختگی....
عنوان آکاردئون
لورم ایپسوم متن ساختگی....
عنوان آکاردئون
لورم ایپسوم متن ساختگی....

آشنایی با آموزش نحوه نصب داکت اسپلیت

 قبل از بررسی موضوع مربوط به آموزش نحوه نصب داکت اسپلیت، لازم است شما را با برخی مفاهیم آشنا سازیم. یکی از متداول ترین سیستم های تهویه مطبوع، سیستم تهویه داکت اسپلیت نام دارد. امروزه مردم از سیستم تهویه داکت اسپلیت در مراکز مختلفی مانند منازل و ادارات استفاده می کنند. سیستم فوق، با وجود بهره مند بودن از راندمان و بازدهی بالا، اگر به صورت اشتباه نصب گردد، دچار بروز خطا های مکرر در عملکرد خود می شود. با توجه به این مسئله قصد داریم در طول این مقاله شما را با نحوه نصب داکت اسپلیت و انواع آن آشنا سازیم. همچنین قصد داریم شیوه نصب این محصول را به همراه آموزش برخی نکات ضروری در هنگام نصب به شما توضیح دهیم.

قبل از یادگیری نصب داکت اسپلیت باید بدانید که این محصول موجب می شود که شما بتوانید کانال های سیستم تهویه را به قسمت های مختلف ساختمان منتقل کرده و به تبادل هوا میان اتاق ها بپردازید. کندانسور بخش خارجی داکت اسپلیت را تشکیل می دهد و معمولا از برخی تجهیزات مانند فن، موتور و غیره ساخته می گردد. کمپرسور موجود در داکت اسپلیت وظیفه، تنظیم دمای هوا را بر عهده دارد. کمپرسور به کمک سیستم موجود در داکت اسپلیت می تواند گاز مبرد را به کولر منتقل نماید. معمولا مبرد به کار رفته در داکت اسپلیت، گاز فریون می باشد.

آشنایی با سیستم تهویه داکت اسپلیت

پیش از پرداختن به آموزش نحوه نصب داکت اسپلیت لازم است با این سیستم به طور کامل آشنا شوید. این محصول را به طور کلی به عنوان یک سیستم تهویه مطبوع هوا می شناسند. داکت اسپلیت نام های دیگری نیز دارد برای مثال میتوان به یکی از نام های آن تحت عنوان کانال تقسیم، اشاره کرد. شما میتوانید با استفاده از این سیستم هوای محیط خود را سرد کرده یا اینکه در صورت نیاز دمای آنجا را افزایش دهید. بنابر ویژگی مذکور، شما میتوانید از سیستم تهویه هوای داکت اسپلیت در فصول سرد و گرم سال بهره ببرید. معمولا از این دستگاه برای تهویه هوای ساختمان و املاک بزرگ استفاده می شود. زیرا این مکان ها برای مطبوع ساختن چندید اتاق به صورت همزمان به داکت اسپلیت نیاز دارند. یکی از ویژگی های داکت اسپلیت مربوط به قرارگیری آن در سقف های کاذب است. دلیل این ویژگی مربوط به توانایی تولید گرما و سرما به صورت همزمان، توسط این سیستم می باشد.

یادگیری نصب داکت اسپلیت نیازمند آشنایی شما با نحوه کار کردن این دستگاه می باشد. کاربرد دستگاه مذکور مانند اسپلیت کولر گازی است. تنها تفاوت آن ها مربوط به نحوه قرارگیری اپراتور یا پنل می باشد. در داکت اسپلیت به جای استفاده از اپراتور یا پنل در روی دیوار، از یک یونیت داخلی در قسمت داخلی دیوار استفاده می شود. در واقع فقط یک دریچه از سیستم مذکور در داخل اتاق نمایان است. داکت اسپلیت سیستم پیچیده ای ندارد. این محصول دارای دو قسمت حیاتی به نام های هواساز و کندانسور می باشد. لازم به ذکر است که تهویه مطبوع، قسمت داخلی این دستگاه را تشکیل می دهد. درون این بخش، قطعات مختلفی به نام های سینی تخلیه، پروانه، دینام و اپراتور وجود دارند. مهمترین وظیفه این بخش مربوط به تولید باد گرم یا سرد و رطوبت زدایی می باشد. همانطور که گفتیم یونیت داخلی مربوط به کولر گازی در داخل سقف نصب می شود.

یادگیری نصب داکت اسپلیت به وسیله شناخت از نحوه کار کردن آن

امروز یکی از راه های یادگیری نصب داکت اسپلیت، افزایش آگاهی درباره نحوه کار کردن این دستگاه می باشد. مراحل تهویه هوا در داکت اسپلیت به این شکل می باشد که در ابتدا گاز مبرد به کمک تعدادی لوله مسی در بخش کنداکتور خنک می شود. گاز خنک شده در مرحله بعد به سوی شیر انبساط هدایت می گردد. گاز مذکور در شیر انبساط برای جذب گرمای محیط آماده می شود و در نهایت به قسمت تهویه مطبوع دستگاه ارسال می شود. به طور کلی گرمای موجود در هوا به وسیله گاز مبرد گرفته شده و هوای محیط به دنبال این اتفاق به سرعت خنک می گردد. هوای خنک سازی شده به کمک فناوری موجود در درون یونیت داخلی به سمت کانال های انشعابی که در جهت حرکت هوا هستند ارسال می شوند. در واقع کانال های مذکور وظیفه منتشر کردن هوای خنک را به وسیله دریچه های خود به داخل فضای اتاق مورد نظر دارند.

 همانطور که قبلا نیز اشاره کردیم، عملکرد خنک سازی داکت اسپلیت مشابه کولر گازی می باشد. اما تولید گرما در داکت اسپلیت به شکل دیگری صورت می پذیرد. در واقع جهت تولید گرما در این دستگاه، گاز مبرد در قسمت کندانسور گرم شده و مانند مراحل قبلی وارد لوله های مسی می شود و سپس یونیت های داخلی و کویل ها را رد می کند. هوای گرم شده به کمک کانال های تهویه موجود در ساختمان به محیط درونی آن، منتقل می گردد. روش دیگر تولید گرمایش در دستگاه داکت اسپلیت مانند کویل آب گرم می باشد. به این صورت که در ابتدا آب گرم شده از بخش پکیج به قسمت یونیت داخلی هدایت می شود. سپس دمای هوای موجود در یونیت داخلی به وسیله آب گرم هدایت شده، افزایش می یابد. و در نهایت مانند مراحل قبلی هوای گرم شده به وسیله دریچه های ساختمانی، وارد اتاق های شما می گردد.

شناخت محل مناسب نصب

مسئله مهم قبل از آموزش نحوه نصب داکت اسپلیت، شناخت محل مناسب برای نصب این دستگاه می باشد. همانطور که در مطلب قبلی به آن اشاره کردیم، دستگاه داکت اسپلیت از قسمت های مختلفی تشکیل شده است. این قسمت ها به ترتیب عبارت اند از کانال های انتقال هوای مطبوع، هواساز ها، لوله های مسی، یونیت خارجی و دریچه های اصلی. بخش هایی از دستگاه داکت اسپلیت در داخل سقف های کاذب نصب می شوند مانند یونیت داخلی، کانال ها و دریچه های اصلی. پس یکی از موارد قابل اهمیت، انتخاب یک محل مناسب جهت نصب یونیت داخلی داکت اسپلیت می باشد. برای اطمینان از سلامت دراز مدت و عملکرد صحیح یونیت داخلی باید آن را در مکان مناسبی نصب نمایید. محل نصب درست این قطعه میتواند از لحاظ افزایش بازدهی دستگاه و کاهش انرژی مصرفی آن بسیار تاثیر گذار باشد. در واقع با این کار، شما از پرداخت هزینه های زیادی مانند هزینه های مربوط به مصرف انرژی و تعمیرات معاف می شوید.

نکاتی که باید درباره محل نصب داکت اسپلیت بدانید

آموزش نحوه نصب داکت اسپلیت در ابتدا نیازمند، آگاهی از عوامل تاثیر گذار در انتخاب محل نصب می باشد. این عوامل به ترتیب عبارت اند از مکان دارای سایه مناسب، گردش هوای صحیح، دوری از رطوبت و در نظر گرفتن سر و صدا. یکی از نکاتی که در هنگام نصب باید به آن توجه کنید، انتخاب محلی است که در آن، واحد خارجی داکت اسپلیت در معرض نور خورشید نباشد. در غیر اینصورت گرمای آفتاب میتواند علاوه بر کاهش بازدهی موجب موجب کاهش طول عمر دستگاه شما گردد. سعی کنید قسمت خارجی داکت اسپلیت را جایی قرار دهید که گردش هوا به درستی صورت پذیرد.

 وجود پوشش گیاهی یا آشغال در اطراف این دستگاه، عملیات تصفیه هوا را با مشکل دچار می کند. به همین دلیل است که بخش خارجی این دستگاه را روی پشت بام می گذارند. سعی کنید محل نصبی که در نظر دارید، به دور از هوای مرطوب باشد. وجود رطوبت و ضربات فیزیکی احتمالی، موجب وارد شدن خسارت های سنگینی به داکت اسپلیت می گردد. موضوع بعدی در نظر گرفتن سر و صدا می باشد. قطعا قسمت خارجی این دستگاه در هنگام شروع به فعالیت، صدا های بلندی از خود منتشر می کند. پس با در نظر گرفتن این نکته سعی نمایید که دستگاه خود را حتی المقدور به دور از اتاق خوابتان نصب نمایید.

 بررسی موارد مربوط به آموزش نحوه نصب داکت اسپلیت

در ادامه قصد داریم شما را با آموزش نحوه نصب داکت اسپلیت آشنا سازیم. نصب داکت اسپلیت به مراتب خیلی سخت از نصب کولر های گازی دو تکه ای می باشد. به طور کلی مراحل نصب دستگاه مذکور به این صورت است که ابتدا محل مناسبی را برای نصب انتخاب کرده و سپس یونیت داخلی را در آن نصب می کنید. متخصصین مربوط به نصب، معمولا برای انتخاب مکان مناسب به سراغ سقف های کاذب می روند و یونیت دستگاه را در آنجا نصب می نمایند. در مرحله بعد باید مکان دریچه های خروجی هوای تهویه شده توسط داکت اسپلیت را در درون فضای ساختمان مشخص نمایید.

برای مثال میتوانید یک دریچه برای آشپزخانه و پذیرایی، دو دریچه برای اتاق خواب و دریچه های متعدد دیگری برای سایر نقاط ساختمانتان انتخاب نمایید. در مرحله بعدی نیاز است تا مسیر مناسب جهت کانال کشی به سمت دریچه های مذکور را تعیین کنید. سپس حد فاصل یونیت خارجی تا دریچه ها را باید به وسیله کانال های مربوطه، کانال کشی کنید. در قسمت بعدی باید یونیت خارجی را در مکان مناسبی نصب کنید، سپس مراحل مربوط به کابل کشی و متصل کردن لوله های مسی به داکت اسپلیت را انجام دهید.

دقت به جزئیات جهت آموزش نحوه نصب داکت اسپلیت

در این بخش قصد داریم به بررسی برخی از جزئیات مهمی که برای آموزش نحوه نصب داکت اسپلیت حائز اهمیت هستند، اشاره کنیم. معمولا هواساز یا یونیت داخلی داکت اسپلیت را قسمت فوقانی سقف کاذب ساختمان نصب می نمایند. ناگفته نماند که محل نصب این قطعه مطابق با مدلش، متفاوت می باشد. اگر یونیت نامبرده از نوع زمینی باشد، میتوانید آن را بر روی زمین نصب نمایید. ولی اگر یونیت داخلی از نوع سقفی باشد باید آن را به شکل آویزان در قسمت بالایی سقف کاذب به صورت ثابت، نصب کنید. بعد از انجام تمام مراحل باید اتصالات برقی مربوط به این بخش را به یکدیگر متصل نمایید. بعد از تثبیت اتصالات، باید لوله های مسی مربوط به یونیت داخلی را به درستی متصل کنید. در این مرحله معمولا برای اتصال لوله های مسی، از جوشکاری استفاده می کنند. مورد بعدی درباره نصب یونیت خارجی می باشد. این قطعه را در بالای ساختمان ها نصب می کنند.

چگونگی نصب یونیت خارجی

موضوع مهم بعدی جهت یادگیری نصب داکت اسپلیت، چگونگی نصب یونیت خارجی می باشد. همانطور که گفتیم معمولا این قطعه را روی پشت بام ها نصب می کنند. به هر حال بعد از نصب این قطعه باید به سراغ نصب لوله های مسی بروید. برای انجام این کار باید از آچار های مخصوص استفاده کرد. توجه کنید که اتصالات انجام شده نشتی نداشته باشند. در قسمت بعدی همانند مراحل مربوط به یونیت داخلی، عمل می کنیم. در این مرحله تمام اتصالات برقی مربوطه را به درستی نصب می نماییم. در مرحله بعدی باید وکیوم، کمپرسور کولر گازی را نیز مطابق استاندارد های موجود، انجام دهید. برای آگاهی از مقدار مناسب شارژ دستگاه، میتوانید به برچسب درج شده بر روی داکت اسپلیت مراجعه نمایید. آخرین نکته مربوط به کانال کشی می باشد. همانطور که میدانید برای انتقال  هوای مطبوع به قسمت های مختلف ساختمان به کانال ها نیازمندید. برای انجام این کار باید ابتدای کانال را به خروجی هواساز و انتهای آن را به ورودی دریچه کانال ساختمان متصل نمایید.

نکات مربوط به نصب داکت اسپلیت

در این قسمت نکاتی را که موجب افزایش سرعت در یادگیری نصب داکت اسپلیت توسط شما می گردد را شرح می دهیم. سعی کنید بعد از نصب این دستگاه، میزان فشار گاز، دمای محیط و آمپر های مختلف را بررسی و تست نمایید. در هنگام متصل کردن لوله های مسی،  آن ها را به وسیله عایق های مناسبی بپوشانید. این کار موجب افزایش بازدهی دستگاه و صرفه جویی در انرژی برق می شود. توجه کنید که حدفاصل لوله های رابط مسی پنل داخلی با قسمت یونیت خارجی از حد مجاز، به اندازه ده تا سی متر بیشتر نشود.

 آگاه باشید که نصب هواساز های داکت اسپلیت در برخی نقاط ساختمان غیر اصولی است. برای مثال میتوان به اتاق خواب ها، پذیرایی، حمام و دستشویی اشاره کرد. در هنگام کانال کشی باید برخی از نکات اصولی را در نظر داشته باشید. برای مثال میتوان به ابعاد کانال ها، مسیر های مربوط به کانال ها، محل نصب آن ها، اندازه دریچه مکش و نقشه اصولی کانال کشی اشاره کرد. در هنگام نصب یونیت در سقف کاذب باید از وجود فضای کافی جهت سرویس و تعمیر آن در آینده نیز اطمینان حاصل فرمایید. تمام نکات گفته شده در این مقاله جهت آموزش نحوه نصب داکت اسپلیت، حائز اهمیت می باشند. پس توصیه می شود جهت یادگیری نصب داکت اسپلیت، به تمام نکات گفته شده، توجه نمایید

 

4/5 - (1 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

1 × 5 =