آموزش جامع روش های ریست فکتوری گوشی اندرویدی

ریست فکتوری چیست؟ آیا ریست فکتوری گوشی اندرویدی باعث رفع مشکلات نرم افزاری می شود؟روش های رایج ریست فکتوری کدامند؟ تمامی این سوالات زمانی برای استفاده کنندگان گوشی های اندروید پیش می آید که عملکرد آنها دچار مشکل شده باشد و دیگر مانند سابق کار نکند. دلایل مختلفی برای هنگ کردن بی موقع گوشی اندروید وجود دارد که شما با بررسی گوشی نمی توانید آن را پیدا کنید. اما راه حل ها برای رفع مشکلات نرم افزاری متعدد هستند که ریست فکتوری گوشی اندرویدی یکی از روش های قطعی و موثر است.
ریست فکتوری گوشی اندرویدی زمانی کاربرد دارد که گوشی شما هنگ کرده و به هیچ عملکردی پاسخ نمی دهد و یا نتیجه خوبی ندارد. ریست فکتوری در واقع همان بازگشت به تنظیمات کارخانه است و تنها زمانی استفاده می شود که گوشی دچار مشکل باشد و یا اینکه فرد بخواهد گوشی خود را بفروشد. این عمل هیچ گونه آسیبی به گوشی اندروید نمی زند و تنها مشکلات پیش امده را رفع می کند. قبل از اینکه با روش های انجام این عمل آشنا شویم بهتر است بدانیم ریست فکتوری گوشی اندرویدی چیست و چه دلایلی برای انجام این عمل وجود دارد.
ریست فکتوری گوشی اندرویدی چیست؟

ریست فکتوری گوشی اندرویدی یا بازگشت به تنظیمات کارخانه یک روش فرمت کردن است که تمام داده های کاربر بر روی گوشی پاک می شود. در واقع با ریست کردن، گوشی دقیقا مانند زمانی می شود که آن را خریداری کرده اید.
با ریست فکتوری گوشی اندرویدی تمام داده های روی گوشی از قبیل مخاطبین، عکس ها، اپلیکیشن ها، داده های روی حافظه پنهان و … پاک می شود. ریست فکتوری گوشی اندروید باعث حذف سیستم عامل دستگاه نمی شود.
چه دلیلی برای ریست فکتوری کردن گوشی اندروید وجود دارد؟

ریست فکتوری کردن گوشی اندرویدی به دلایل مختلفی انجام می شود. یکی از دلایل عمده بازگشت به تنظیمات کارخانه، فروختن دستگاه موبایل است. برای اینکه تمام اطلاعات شخصی شما از روی گوشی حذف شود باید هنگام فروش گوشی ان را ریست فکتوری کنید.
ریست فکتوری گوشی اندرویدی زمانی استفاده می شود که گوشی موبایل به دلایل معلومی مدام هنگ می کند برگشتن به حالت پیش فرض میتواند مشکلات هنگ را رفع کند. زمانی که گوشی موبایل دارای مشکلات مربوط به داده است و شما با حذف فایل ها و برنامه ها نمی توانید مشکل را رفع کنید در چنین شرایطی ریست کردن باعث رفع مشکل مربوط به داده می شود، در برخی موارد گوشی عملکرد کندی دارد و با حذف برنامه ها و راه اندازی دوباره گوشی مشکل کندی رفع نمی شود، در نتیجه با فرمت کردن یا ریست فکتوری کردن نتیجه ممکن حاصل می شود.
در برخی موارد نصب یک برنامه یا به روز رسانی برخی از برنامه ها باعث می شود که گوشی موبایل دچار مشکل در عملکرد شود. در چنین شرایطی ابتدا باید برنامه را حذف نصب کنید و دوباره یک نسخه پایین تر را نصب کنید. اگر مشکل رفع نشود ریست فکتوری را باید انجام دهید.
قبل از ریست فکتوری کردن باید چه دستورالعمل هایی انجام شود؟
از آنجا که ریست فکتوری کردن گوشی اندرویدی باعث حذف تمام اطلاعات گوشی همراه می شود باید قبل از انجام این عمل از اطلاعات خود بکاپ تهیه کنید. در دستگاه های نسخه اندروید قبل از اینکه اطلاعات و داده های روی گوشی همراه حذف شوند ارزش رمز گذاری دارند. البته نسخه های به روز شده با داشتن ویژگی های امنیتی بالا بازیابی اطلاعات تقریبا غیر ممکن است. در رمز گذاری با داشتن یک لایه امنیتی بیشتر باعث می شود که ایمنی دستگاه و اطلاعات بیشتر باشد.
روش های رایج ریست فکتوری گوشی اندرویدی

نحوه ریست فکتوری گوشی اندرویدی در تمام گوشی های اندرویدی تقریبا یکسان است. با سه روش رایج می توان ریست فکتوری را انجام داد یکی از طریق منوی تنظیمات گوشی همراه و دوم از طریق منوی ریکاوری و سوم از طریق کد دستوری است. با هر سه روش باید بدانید که اطلاعات گوشی همراه کاملا حذف می شود و لازم است که یک نسخه پشتیبان از اطلاعات تهیه کنید.
برای ریست فکتوری گوشی اندرویدی به روش تنظیمات گوشی همراه، باید ابتدا وارد بخش تنظیمات گوشی همراه شوید. این روش آسانترین روش ریست کردن گوشی است. ممکن است مکان گزینه تنظیم مجدد کارخانه در مدل های مختلف گوشی اندروید متفاوت باشد اما روش انجام کار دقیقا یکی است.
- برای این کار در تمامی گوشی های اندروید وارد منوی تنظیمات Settings شوید.
- سپس روی گزینه سیستم (system) کلیک کنید.
- بر روی گزینه های بازنشانی (Reset options) کلیک کنید.
- روی گزینه پاک کردن همه داده ها (تنظیم مجدد کارخانه یا factory reset) کلیک کنید.
- دکمه Reset phone را بزنید و پین کد دستگاه را وارد کنید و گزینه ادامه را بزنید.
- بر روی گزینه پاک کردن تمام اطلاعات کلیک کنید و تایید را بزنید. دستگاه خاموش و مجدد راه اندازی می شود. با روشن شدن دستگاه کاملا یک تلفن جدید با تنظیمات اولیه را در اختیار خواهید داشت.
آموزش ریست فکتوری کردن گوشی اندروید با روش ریکاوری

یکی از روش های رایج بازگردانی به حالت کارخانه گوشی اندرویدی روش ریکاوری است. در این روش پیش از هر چیزی باید تلفن همراه خود را خاموش کنید. پس ا ز آن قسمت ریکاوری منوی گوشی خود را فعال کنید. برای رفتن به منوی ریکاوری باید دو یا چند کلید مشخص را به صورت همزمان فشار دهید. این کلیدها در گوشی های مختلف اندرویدی متفاوت هستند. در سامسونگ با نگه داشتن سه کلید خانه، افزایش صدا و دکمه پاور می توانید وارد منوی ریکاوری شوید. برای اطلاع از روش رفتن به منوی ریکاوری مختص گوشی خود می توانید مدل گوشی خود و روش رفتن به منوی ریکاوری در مدل بخصوص را در گوگل سرچ پیدا کنید.
پس از ورود به منوی ریکاوری ریست فکتوری را را انتخاب کنید.
نکته: برای انتخاب گزینه ها در منوی ریکاوری می توانید از کلیدهای کنترل صدا استفاده کنید و در بین گزینه های منو جابجا شوید و با فشار دادن دکمه پاور گزینه مناسب را انتخاب کنید. در منوی ریکاوری گزینه ریست فکتوری یا بازگشت به تنظیمات کارخانه را پیدا و انتخاب کنید.
بعد از کلیک بر روی ریست فکتوری گوشی اندرویدی باید تصمیم خود را تایید کنید. اگر گزینه تایید یا یس را بزنید فرآیند ریست فکتوری آغاز می شود. این پروسه کمی طول می کشد که باید هیچ عملی را در این مرحله انجام ندهید و از خاموش کردن گوشی بپرهیزید.
نحوه ریست فکتوری کردن گوشی سامسونگ
گوشی سامسونگ یکی از رایج ترین گوشی های اندرویدی هستند که ریست فکتوری گوشی اندرویدی در همه ی مدل های آن یکسان است. مراحل ریست فکتوری در گوش های سامسونگ به شرح زیر است:
از منوی تنظیمات settings icon)) گوشی روی گزینه ی مدیریت عمومی (General management) کلیک کنید و دکمه بازنشانی (Reset) را بزنید. سپس گزینه تنظیم مجدد داده های کارخانه را بزنید. با زدن دکمه ریست reset و وارد کردن پین کد گوشی وارد مرحله تایید نهایی شوید. سپس روی حذف تمامی داده های گوشی کلیک کنید.
آموزش ریست فکتوری گوشی اندرویدی با کد ریست فکتوری

زمانی که با استفاده از دو روش قبلی نتوان ریست فکتوری گوشی اندروید را انجام داد باید از کد دستوری برای انجام این پروسه استفاده کرد. کد دستوری برای ریست کردن گوشی های اندروید و ios متفاوت است. در این روش نمی توان از اطلاعات موجود در گوشی تلفن همراه، نسخه پشتیبان تهیه کرد. با انجام این روش تمام اطلاعات روی گوشی همراه پاک خواهد شد و هیچ گونه راهی برای بازگشت اطلاعات وجود ندارد. در واقع زمانی از کد دستوری استفاده می شود که ریست کردن با منوی ریکاوری و با روش تنظیمات کارخانه کارآمد و مفید نبوده است.
برای انجام این روش از ریست گوشی های اندرویدی ضروری است مراحل زیر را یک به یک انجام دهید.
- پس از روشن شدن گوشی اندروید باید وارد صفحه قفل شوید. سپس وارد بخش تماس ها شوید. در بخش تماس ها باید کد دستوری #3855*2767* را وارد کنید. زمانی که این کد را وارد می کنید بلافاصله پس از وارد کردن کد و زدن دکمه # فرآیند ریست کردن شروع می شود و هیچ راهی برای انصراف و برگشت وجود ندارد. پس قبل از اینکه این کار را انجام دهید حتما از انجام این عمل مطمئن شوید.
- این کد تنها برای گوشی های اندروید است. اما در این بین کد دستوری *#*#7780#*#* به شیوه ای دیگری عمل می کند. با وارد کردن این کد تمام فایل های روی گوشی موبایل به جز فایلهای کارت حافظه و سیستم، به همراه اپلیکیشنهای اصلی گوشی همه چیز حذف می شود. با وارد کردن این کد، گوشی کاملا فرمت می شود و دستگاه سیستم اندروید را دوباره نصب می کند.
نکته:
در این روش تمام اپلیکیشن هایی که خودتان دانلود کرده اید، اطلاعات موجود در حساب گوگل و دیتای اپلیکیشن های سیستمی حذف می شود. بازگشت و پشیمانی بعد از وارد کردن کد امکان پذیر نیست.
در پایان باید بدانید
ریست فکتوری موبایل اندرویدی و روش های انجام این عمل صرفا یک تئوری است و ممکن است بر روی تمامی گوشی ها کارآمد نباشد. برای اطلاع از روش دقیق ریست فکتوری باید حتما در دوره تعمیرات موبایل شرکت کنید تا بتوانید ریست فکتوری یا فلش رام زدن را به صورت تخصصی آموزش ببینید. برای شرکت در این دوره شما میتوانید با شمار 02188949711 تماس حاصل فرماید و با مشاوران کافه آموزشگاه جهت ثبت نام ارتباط بگیرید.
دیدگاهتان را بنویسید