10 سوال درباره CCTV
کافه آموزشگاه اطلاعات مفیدی در مورد دوربین مداربسته به شما میدهد. به عبارت ساده، سیستم دوربین مداربسته یا CCTV یک سیستم الکترونیکی برای ثبت تصاویر و ارسال آنها به دیگری برای مشاهده و یا ضبط است. ابتدایی ترین سیستم دوربین مداربسته شامل دوربینها و مانیتورهای تلویزیون خواهد بود، اما اکنون اکثر آنها شامل دستگاه ضبط و یک ضبط کننده دیجیتال هستند که این دستگاهها را تا حد زیادی جایگزین ضبط کنندههای ویدیوئی قدیمیتر کردهاند. یک سیستم دوربین مداربسته اولیه ممکن است به عنوان یک بازدارنده عمومی در برابر جرم عمل کند و فقط میتواند شواهد ثبت شدهای از وقایع کشف شده یا مشکوک را پس از وقوع واقعی ارائه کند. اگر یک سیستم دوربین مداربسته قرار است نقش موثری در امنیت داشته باشد، معمولا لازم است سیستم توسط برخی از آشکارسازها فعال شود.
CCTV چیست؟
سیستمهای دوربین مداربسته یا CCTV را میتوان در بسیاری از موقعیتها مانند بررسی هویت افراد، نظارت بر دسترسی به پارکینگها یا جادههای خصوصی، نظارت بر ایمنی در مناطق عمومی، نظارت بر کارکنان در مشاغل یا مکانهای آسیب پذیر، کنترل سرقت، آتش سوزی و خرابکاری، کنترل انبارهای بانک یا مناطق مشابه با امنیت بالا مورد استفاده قرار داد. سیستمهای دوربین مدار بسته همچنین از هرگونه فعالسازی سیستم هشدار نفوذی، بهویژه هشدارهای نگهدارنده پشتیبانی میکنند. سیستمهای دوربین مداربسته به تشخیص زودهنگام خطر برای کارکنان، ماشین آلات و محیط زیست ناشی از گسل، آسیب، نشت یا آتش سوزی کمک میکنند. استفاده پلیس بریتانیا از سیستمهای دوربین مداربسته عمومی سابقه ای به 40 سال قبل دارد. آزمایشات اولیه در دهه 1960 با دوربین مدار بسته در لندن و لیورپول به دلیل هزینه بالای کابل کشی ناموفق بود. اولین استفاده دائمی، نظارت بر تظاهرات سیاسی در مرکز لندن بود.
در صورتی که مالک یک ملک مسکونی یا تجاری باشید، حفظ امنیت آن باید یکی از اولویتهای اصلی شما باشد. راههای زیادی برای رسیدن به این هدف وجود دارد که یکی از آنها استفاده از دوربینهای مداربسته است. دوربینهای مداربسته به شما این امکان را میدهند تا از طریق فیلمهای زنده و فیلمهای ضبطشده نظارت دقیقی بر محل خود داشته باشید و آنها را به بخشی جداییناپذیر از یک سیستم امنیتی تبدیل کنید. چنین دوربینهایی برای انتقال تصاویر به یک نقطه مرکزی به یک شبکه متکی هستند. در حالی که اکثر دوربینهای مداربسته مدرن امکان مشاهده از راه دور را حتی در صورت بسته بودن شبکه فراهم میکنند.
تاریخچه CCTV چگونه است؟
اصطلاح CCTV دوربین مداربسته اولین بار در سال 1942 نوشته شد و مخفف Closed Circuit Television است. در طول چند دهه گذشته، ما شاهد تکامل دوربینهای مداربسته به تجهیزات مفیدی بوده ایم که در بسیاری از مشاغل و خانهها استفاده میشوند. به عنوان مثال، ممکن است افراد یک دوربین مداربسته را برای محافظت از خود در برابر سارقان یا جلوگیری از خرابکاری نصب کنند. صاحبان مشاغل ممکن است دوست داشته باشند از دوربینهای مداربسته برای ایمن سازی محل و اطمینان از ایمنی کارکنان استفاده کنند. این روزها سیستمهای نظارتی در همه جا وجود دارند و تقریباً در هر بانک، مدرسه، بیمارستان، کسب و کار و حتی در بسیاری از خانهها می توانید با هر اندازهای آنها را پیدا کنید.
دوربین مداربسته یا CCTV میتواند به عنوان چشم سوم امنیت برای بسیاری از افراد عمل کند. اکثر جرایم با استفاده از دوربینهای مدار بسته حل میشود. دوربینهای مداربسته معمولاً برای پیشگیری از جرم، نظارت بر محیط و مهمتر از همه، ضبط فیلمهایی که ممکن است به عنوان مدرک برای حل یک جرم مورد استفاده قرار گیرند، استفاده میشوند. تاریخچه دوربینهای مداربسته به جنگ جهانی دوم برمیگردد. در آن زمان، گروهی از دانشمندان آلمانی سعی کردند راکتهای V-2 را از فاصله ایمن رصد کنند. برای حل این مشکل، والتر بروخ اولین دوربین مداربسته را ساخت. اختراع بروخ دانشمندان را قادر ساخت تا موشکها را از مکانهای مختلف رصد کنند. دوربین مداربسته یا CCTVپس از مشاهده مزایای بیشمار آن، در سال 1949 به یک محصول تجاری تبدیل شد. اگرچه سیستمهای نظارتی به طور موثر کار میکردند، اما محدودیت زیادی در عدم توانایی ضبط فیلمهای خود داشتند. برای اینکه دوربینهای مدار بسته موثر واقع شوند، باید همیشه نظارت میشدند.
برای حل این مشکل منحصر به فرد، ماری ون بریتان براون که یک پرستار آفریقایی آمریکایی از کوئینز بود، تغییراتی را در اختراع والتر انجام داد. جالب اینجاست که براون اولین کسی بود که به دلیل نرخ بالای جرم و جنایت در محلهاش و واکنش کند پلیس، سیستم دوربین مداربسته را در خانهاش نصب کرد. صنعت نظارت 20 سال دیگر طول کشید تا اینکه سیستمهای دوربین در سال 1962 براون یک سیستم دوربین مداربسته ایجاد کرد که میتوانست فیلم ضبط کند و کنترل مداوم بر دوربینهای مداربسته را حذف کرد مداربسته شاهد تغییر قابل توجه دیگری باشند. پیشرفت فناوری در دهه 1990 باعث ایجاد مالتی پلکس دیجیتال شد. این نوآوری منجر به این شد که سیستمهای نظارت تصویری اکنون دارای ضبط کننده حرکت و تایم لپس باشند.
سیستم دوربین مداربسته CCTV چگونه کار میکند؟
پاسخ این سوال به نوع سیستم بستگی دارد. سیستمها بر اساس انواع دوربینهای مورد استفاده تعریف میشوند. امروزه دو نوع دوربین رایج وجود دارد: دوربینهای آنالوگ و دوربین های مبتنی بر IP. سیستمهای مداربسته ای که از دوربینهای آنالوگ استفاده میکنند، سالهاست که وجود دارند. آنها هنوز رایج ترین نوع دوربینهای نصب شده در این زمینه هستند. سیستمهای آنالوگ شامل یک دوربین یا مجموعهای از دوربینها با مجموعه ای از سیمهای اختصاصی هستند که به دستگاه ضبط و مجموعهای از مانیتورها وارد میشوند. دوربینهای مبتنی بر IP همان عملکرد دوربینهای آنالوگ را انجام میدهند، اما با مجموعهای از قابلیتهای اضافی.
دوربینهای IP با استفاده از شبکهIP (پروتکل اینترنت) کار میکنند. آنها اغلب از همان شبکه دادهای که بقیه شرکتها دارند، استفاده میکنند. اگر پهنای باند مشکل دارد، می توان از یک شبکه جداگانه با استفاده از سیم کشی دسته 5 استفاده کرد. در هر صورت، اطلاعات ویدئویی بر روی یک سرور ضبط میشود، به این معنی که دادههای ویدئویی را میتوان در سایت یا در یک مکان راه دور قرار داد. اگرچه ذخیره حجم عظیمی از دادهها میتواند یک نگرانی باشد، اما برای سیستمهای دوربین مداربسته IP داشتن نرمافزاری که مدت زمان ذخیرهسازی ویدیو و کیفیت آن را تعیین میکند، غیرعادی نیست. در حالی که بسیاری از افراد از اصطلاح دوربین مداربسته یا CCTV برای اشاره به دوربین های IP و آنالوگ استفاده میکنند اما به طور دقیق، این اصطلاح باید به توصیف دوربینهای آنالوگ محدود شود.
آیا CCTV بدون برق کار میکند؟
دوربینهای مداربسته CCTV بخش مهمی از یک سیستم امنیتی هستند، زیرا به شما امکان میدهند از طریق فیلمهای زنده و ویدیوهایی که قبلاً ضبط شدهاند، کسبوکار خود را زیر نظر داشته باشید. تصاویر این دوربینها از طریق شبکه به نقطه مرکزی ارسال میشوند. حتی با وجود اینکه اکثر دوربینهای مداربسته مدرن را میتوان از دور حتی زمانی که شبکه قطع است مشاهده کرد، برخی از مردم میخواهند بدانند که آیا دوربینها همچنان بدون برق کار می کنند یا خیر که جواب این سوال نه است. به طور کلی، دوربینهای امنیتی زمانی که برق قطع میشود، کار نمیکنند، خواه برای ضبط، تشخیص حرکت یا ارسال پیام باشند. اما دوربین امنیتی با باتری یک استثنا است که با باتری کار میکند و بدون برق به ضبط ادامه میدهد. درک این موضوع آسان است که دوشاخه دوربین مداربسته بدون برق کار نمیکند، زیرا آنها برای انتقال دادهها و برقراری ارتباط با ضبط کننده، روتر، تلفن همراه شما به برق نیاز دارند.
نکته دیگری که قابل ذکر است این است که در صورت قطع برق، سیستم امنیتی نمیتواند دادهها را به بیرون ارسال کند، زیرا شبکه در دسترس نیست. با این حال، نیازی به احساس ناتوانی در چنین شرایطی وجود ندارد. در این شرایط شما میتوانید از دوربینهای باتریدار، دوربینهای امنیتی با انرژی خورشیدی(Solar Energy (DIY، باتری UPS Backup و مولد پشتیبان استفاده کنید.
چرا دوربینهای امنیتی چراغ قرمز دارند؟
دوربینهای امنیتی یا CCTV دارای یک چراغ قرمز کوچک در هر دو گوشه هستند تا ضبط فعال را به نمایش بگذارند. این بدان معناست که دوربین هم به منبع تغذیه متصل است و هم فیلم به گیرنده ارسال میشود. این چراغها را نیز میتوان غیرفعال کرد و دوربین همچنان به ضبط ادامه میدهد. چراغهای قرمز دو هدف یعنی اشکال زدایی و نشان دادن حضور دوربین و ارتقای امنیت را دنبال میکنند. معمولاً چراغ های قرمز اطراف لنز نشان دهنده قابلیت دید در شب در سیستم دوربین است. این چراغهای LED مادون قرمز (IR) هستند که در طول شب روشن میشوند و در روز نمایش داده نمیشوند. متاسفانه اکثر دوربینها در شب یا در تاریکی مطلق دید خود را از دست میدهند. چراغهای IR به دوربینهای امنیتی و سایر تجهیزات اجازه میدهند در محیطهای کم نور کار کنند. دو راه برای خاموش کردن نورهای مادون قرمز دوربین وجود دارد: یا از طریق تنظیمات دوربین یا با جدا کردن بلوک IR مستقیماً روی مادربرد دوربین.
مزایای اتصال دوربینهای امنیتی به تلفن همراه چیست؟
- در هر زمان میتوانید محل را به صورت پخش زنده تماشا کنید.
- هشدارهای زمان واقعی برای اقدام سریعتر
- تمام ویژگیها را سفارشی کنید.
- مدیریت چندگانه به طور همزمان
دوربینهای امنیتی بی سیم چگونه کار میکنند؟
یک دوربین مداربسته بی سیم، wireless نامیده میشود، نه به این دلیل که منبع تغذیه آن بی سیم است، بلکه انتقال ویدئوی آن بی سیم است. تغذیه زنده دوربین امنیتی به یک DVR/NVR یا یک مانیتور (گوشی هوشمند، رایانه شخصی و غیره) نیاز دارد. دوربینی که از سیم برای انتقال برق و ویدئو استفاده نمیکند، واقعا یک دوربین بدون سیم است. یک دوربین بی سیم (بدون سیم) می تواند به 3 روش مختلف یعنی برق، باتری، انرژی خورشیدی میتواند تغذیه شود.
انواع دوربین مداربسته CCTV چیست؟
- دوربین های مداربسته Dome یا دوربین مداربسته گنبدی شکل
- دوربینهای مداربسته گلوله ای
- دوربین های مدار بسته C-Mount
- PTZ Pan Tilt & Zoom
- دوربینهای مداربسته روز/شب
- دوربینهای مداربسته مادون قرمز/دید در شب
- دوربینهای مداربسته تحت شبکه/IP
- دوربینهای مداربسته بی سیم
- دوربینهای مداربسته با وضوح بالا (HD)
بهترین کابلهای دوربین مدار بسته موجود در بازار کدام اند؟
- کابل پنج ستاره RG59
- Nordstrand RG59
- کابل مستقیم آنلاین 250FT سفید
- کابل برق HD View Video
- FiveStarCable 500 RG59
معایب دوربین مداربسته چیست؟
- خرید دوربین و سایر تجهیزات مورد نیاز برای سیستم دوربین مداربسته گران است.
- همچنین حفظ ارتقاء فناوری ممکن است گران باشد.
- قابل هک
- تصویر همیشه واضح نیست، معمولا سیاه یا سفید است.
کافه آموزشگاه
کافه آموزشگاه میتواند به شما در مورد CCTV و نحوه نصب آن کمک بزرگی کند. شما با مراجعه به صفحه آموزش نصب دوربین مداربسته میتوانید جزییات این دوره پردرآمد و بدون نیاز به سرمایه را مشاهده بفرمایید و در سایت نیز مقاله مورد نظر خود را بیابید و اطلاعات مفیدی در مورد دوربین مداربسته کسب کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 02188949711 تماس حاصل فرمایید. در این آموزشگاه به اتباع خارجي نیز مدرک تعلق میگیرد. این کافه به عنوان یک آموزشگاه رسمی معتبر با محیطی زیبا و دیدنی و اساتید حرفه ای میتواند مراحل نصب دوربین مداربسته را به شما آموزش دهد.
آموزش هوشمند سازی ساختمان، آموزش نصب دوربین مداربسته، آموزش نصب آیفون تصویری، آموزش نصب دزدگیر اماکن، آموزش نصب سیستم اعلان حریق، آموزش نصب درب های اتوماتیک، آموزش برق ساختمان، آموزش تعمیرات موبایل از دورههای کافه آموزشگاه است. این آموزشگاه تخصصیترین کلاسها و دورههای نصب دوربین های مداربسته را برگزار میکند.امیدواریم بتوانیم در این مسیر شما را یاری نماییم.
دیدگاهتان را بنویسید